WĹaĹnie siÄ zastanawiam czy historia nie zatoczyĹa koĹa.Honda znowu stawia na wszechstronny motocykl ,tani w eksploatacji i dobrej cenie(co nie zmienia faktu Ĺźe mnie na niego nie staÄ he he).
ParÄ fajnych patentĂłw jest ,szczegĂłlnie miejsce na kask .
Ĺźeby jeszcze doĹoĹźyli przeniesienie napÄdu z NTV
ciekawe jak bÄdzie z trwaĹoĹciÄ ,mnie osobiĹcie bardzo zaciekawiĹa ,co sÄ dzicie?
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 20:20
FajnÄ sylwetkÄ ma model NC700X... Taki maĹy Crossrunner, w sumie bardziej proporcjonalny od niego. JeĹli cena bÄdzie dobra to ma szansÄ byÄ szlagierem rynkowym. Wszystko fajnie, tylko ten ĹaĹcuch...
cena ma oscylowaÄ w granicach 6tys.euro ,o ile dobrze pamietam,Ĺancuch ...naprawde siÄ nudzi go smarowaÄ ,moĹźna jeszcze kombinowaÄ z automatycznymi smarownicami,typu kap kap,ale i tak koĹo uwalone,i zabawa w napinanie
ja w sezonie mam to tydzieĹ w tydzien,bez garaĹźu w Ĺadna pogodÄ przy piwku to jeszcze spoko ,ale jak leje a to siÄ gĂłwno juĹź Ĺwieci jak psu jajca i ie ma zmiĹuj,bo zaraz caĹy zestaw ....beeee
moĹźna jeszcze kombinowaÄ z automatycznymi smarownicami,typu kap kap,
Ale ja juĹź nie zaproszÄ na plac z takimi wynalazkami , kolega musiaĹ swojego transalpa na kartonie trzymaÄ bo mi zachlapaĹ kostkÄ . Niech ĹźyjÄ waĹy ...... kardana oczywiĹcie
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum