Forum Honda NTV Strona Główna Forum Honda NTV
Najlepsze forum o NTV / NT Deauville w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
CB 500-Zephyr 550-NTV-650
Autor Wiadomość
Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 00:18   

Bo takowy nie istnieje :D TVN to Master, nad mastery! Szef wszystkich szefów ;)

Borys, zapomniał wół, jak cielęciem był :P Ma dwie tarcze z przodu, oraz telelever i cwaniakuje :P

Moim zdaniem heble w NTV są wystarczające. Jeżeli ktoś bardzo tego chce, to da się oderwać tył od ziemi, a jeżeli się tego nie prowokuje celowo, to nie ma na to szans. I to jest właśnie fajne. Poza tym spadają koszty eksploatacji. Co do zawieszki, to może i przód nie jest regulowany. Ale odpowiedzmy sobie na jedno pytanie:
KTO Z NAS POTRAFI PRAWIDŁOWO USTAWIć ZAWIESZENIE MOTOCYKLA?
Ja nie potrafię i wydaje mi się, że nie znam osobiście ani jednej osoby, która to potrafi. I tak regulujemy zawieszenie tak pi razy drzwi, jak nam się uda.

No i potrafi palić poniżej 5l :P

Co do tej szybkości czerwonych, to może wreszcie zweryfikujemy sprawę na torze? Szczerze, serdecznie i gorąco zachęcam :twisted:

kudlaty 
Premium User

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 07:36   

Killu napisał/a:
Co do tej szybkości czerwonych, to może wreszcie zweryfikujemy sprawę na torze? Szczerze, serdecznie i gorąco zachęcam :twisted:

Kamil, Ty i Twoj Pucus jestescie wyjatkiem w tym stwierdzeniu :mrgreen: , ale czy kupuje sie NTV-ke czy Devilke zeby za...c caly czas na maxa?? Tu chodzi o o przyjemnosc, a i tak w miescie jezdzi sie calkiem zwinnie.

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 09:33   

kudlaty napisał/a:
Kamil, Ty i Twoj Pucus jestescie wyjatkiem w tym stwierdzeniu :mrgreen:

Czy ja wiem... Ktokolwiek nie poleci na tor. Nie ważne, czy jeździ dwa sezony, pięć, czy ma za sobą zaledwie 3 tys km. Po 2-3 sesjach wszyscy trzymają już podobny poziom. Progres po trzech dobrze spożytkowanych sesjach jest naprawdę porażający. Ktoś, dla kogo celem jest położenie maszynki jak najniżej i zejście na kolano, dobrze poprowadzony, na takim Kisielinie osiągnie to w mgnieniu oka. Po kilkunastu okrążeniach sprawa będzie już zupełnie intuicyjna i dziwnym będzie nie lecieć na kolanie. Natomiast pierwsze skrzypce zacznie grać to, co dany kierownik naprawdę potrafi.

Gdybyśmy polecieli gdzieś na winkle, pewnie zostałbym gdzieś w 1/3 peletonu. Chyba, że naprawdę dobrze bym je znał.

Ja tak Was podpuszczałem cały poprzedni sezon i nikt się nie zdecydował polecieć ze mną. Może w tym sezonie się uda ;)

PS. Co ciekawe, spalanie na torze Wallrav Race Center, przy umiarkowanie agresywnej jeździe nadal oscyluje przy 5l/100km :lol:

buu-84 

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 17:12   

i masz blondynę w przystępnej cenie :D http://otomoto.pl/honda-ntv-M2981635.html

haidi 
Premium User

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 17:31   

Widzialem ja tylko sie zastanawiem co to sa cień na ramie z prawej strony nad tą "poprzeczką" na ramie. Widać na 1 i 4 zdjeciu, wyglada troche jak wgniecenie. W sumie na 3 zdjeciu na lewej stronie w tym samym miejscu to wygląda też dziwnie.

Killu 
Tyle go widzieli...

Wysłany: Pią Gru 02, 2011 17:48   

Tak bez jakiegoś niesamowitego zagłębiania się w detale, ta trójca wydaje mi się najbardziej sensowna:

http://otomoto.pl/honda-ntv-revere-M2981993.html

http://moto.allegro.pl/ho...1945668366.html

http://moto.allegro.pl/ho...1946601615.html

Nie czytałem opisów i nie zagłębiałem się w szczegóły. Po prostu odrzuciłem wszystkie, które raziły i tak wyłoniłem najlepiej zachowaną wizualnie trójkę.

pieniek 
GIBANE LAGI...

Wysłany: Nie Gru 11, 2011 17:37   

czy te biale nie beda glupie :twisted:
,odgrzeję kotleta bo sezon bliskoNTV

Odpowiedz do tematu