Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 00:18
Witam!
"ANTONINA" - Dobre!
TomiLee84 Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 18 Skąd: ursynów
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 21:17
CzeĹÄ.
Sezon juĹź dobiegĹ koĹca,wiÄc zaprezentujÄ pokrĂłtce modyfikacje wprowadzone w AntoninÄ.
TrochÄ siÄ przefarbowaĹa (nr koloru G-130). KtoĹ na forum ma w takim samym i chyba jest to buu-84
Uchwyt do nawigacji tandetnie wykonany,ale sprawdza siÄ w 100 %-tach. Dwa gniazda zapalniczki przy lampie.
Nowa szyba przednia. Jest wielka i kiepsko wyglÄ da,ale dobrze siÄ z niÄ jedzie-zwĹaszcza na trasie,w mieĹcie trzeba ostroĹźniej.
Ponadto wymieniĹem linkÄ od zamka pod siedzeniem i naprawiĹem czujnik stop od hamulca rÄcznego oraz zamontowaĹem ĹwiateĹka,ktĂłre widaÄ tylko w nocy caĹe szczÄscie,bo ktoĹ moĹźe stwierdziÄ,Ĺźe wiejsko wyglÄ dajÄ . MajÄ osobny wĹÄ cznik,wiÄc jak chcÄ to wĹÄ czam i wyĹÄ czam.
Zmieniona skĂłra na siedzisku.
A tu jesteĹmy w GoĹdapi nad jeziorem GoĹdap. Taki wypad 400 km na dwa dni na Ĺlub znajomego,ktĂłry jechaĹ z koĹcioĹa na wesele motorem. OczywiĹcie Panna MĹoda jechaĹa z nim.
hejka ! z tÄ szybÄ teĹź Ci pali 5l.,?przepraszam za maĹy Ĺźarcik ale jest naprawdÄ potÄĹźna,za to fotki nad jeziorem,i namiot nie no bezcenne chwile
_________________ Lewa !
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:26
Powiem Ci,Ĺźe nie wiem . Nie sprawdzaĹem,ale sĹuszna uwaga, muszÄ to zbadaÄ.
na pewno nie wiÄcej jak 5 l.,
napisz jak Wam sie nocowaĹo,ja mam pietra Ĺźe mnie pobija ,spalÄ ,ĹťonÄ uprowadzÄ itp.,itd.,
_________________ Lewa !
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Wysłany: Pią Gru 09, 2011 23:24
Witaj Kolego,
I przyjezdzaj na spotkanie w Lojach pokazac" na zywo "Twoja szybe.
O przebieg, jak juz moi przedmowcy pisali nie masz co sie martwic.
Moj kolega mieszkajacy kolo Hamburga przyslal na forum maila ze wlasnie
na liczniku nakrecilo sie 299 999. Jest 1 wlascicielem.....
Pozdrawiam
Woow , ale przemyĹlenia !!!! Witaj kolego , Lubelskie teĹź roĹnie w siĹÄ
MoĹźe doczekamy siÄ czasĂłw kiedy bÄdÄ mĂłgĹ napisaÄ do grupy lubelskiej
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 02:15
Witam serdecznie,
TomiLee84 napisał/a:
Nowa szyba przednia. Jest wielka i kiepsko wyglÄ da,...
wybacz, ale muszÄ to napisaÄ, w peĹni siÄ z TobÄ zgadzam, a nawet ujÄ Ĺbym to inaczej.
Kto Antoninie zrobiĹ takÄ krzywdÄ. Rozumiem, Ĺźe wygoda w czasie jazdy ale ...
Pozdrawiam serdecznie.
kolor fajny teĹź taki mam na ostatnich Ĺojach byĹy chyba 4 w takim kolorze
co do szyby to teĹź mam wielkÄ i fakt nie jest najpiÄkniejsza, ale w trasie (a szczegĂłlnie w deszczu) sprawdza siÄ Ĺwietnie
w sumie to mojÄ szybe widziaĹeĹ na Ĺźywo, bo oglÄ daĹeĹ moje obecne moto przed zakupem
pozdro
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 555 Skąd: Grodzisk M./Wro
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 17:32
buu-84 napisał/a:
kolor fajny teĹź taki mam
wiadomo, najlepsze ntv-y w tym kolorze
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 19:21
pikonrad napisał/a:
Witam serdecznie,
TomiLee84 napisał/a:
Nowa szyba przednia. Jest wielka i kiepsko wyglÄ da,...
wybacz, ale muszÄ to napisaÄ, w peĹni siÄ z TobÄ zgadzam, a nawet ujÄ Ĺbym to inaczej.
Kto Antoninie zrobiĹ takÄ krzywdÄ. Rozumiem, Ĺźe wygoda w czasie jazdy ale ...
Pozdrawiam serdecznie.
Wiem,ale ja stawiam na praktyczne rozwiÄ zania. WyglÄ d moĹźe mieÄ czasami drugorzÄdne znaczenie.
pieniek napisał/a:
na pewno nie wiÄcej jak 5 l.,
napisz jak Wam sie nocowaĹo,ja mam pietra Ĺźe mnie pobija ,spalÄ ,ĹťonÄ uprowadzÄ itp.,itd.,
Zawsze jest obawa,Ĺźe moĹźe coĹ siÄ przytrafiÄ,ale gdybym myĹlaĹ tylko o tym to nigdy nigdzie nie wyjeĹźdĹźaĹbym. Najlepiej jechaÄ na dwa motory,a jeszcze lepiej na 10
Z noclegiem (a ĹciĹlej mĂłwiÄ c z lokalizacjÄ ) pomogli mi koledzy na motorach,ktĂłrzy byli na Ĺlubie,ale rĂłwnieĹź miejscowi.
UwaĹźam,Ĺźe jak rozmawia siÄ z ludĹşmi gdzieĹ na trasie to patrzÄ przychylniej na motocyklistĂłw,a nie jak na bandÄ dawcĂłw organĂłw.
Ente napisał/a:
Witaj Kolego,
I przyjezdzaj na spotkanie w Lojach pokazac" na zywo "Twoja szybe.
PrzyjechaĹbym w tym roku,ale wypadĹo mi wesele brata,wiÄc siĹÄ rzeczy nie mogĹem. Postaram siÄ w 2012 r.
buu-84 napisał/a:
kolor fajny teĹź taki mam na ostatnich Ĺojach byĹy chyba 4 w takim kolorze
co do szyby to teĹź mam wielkÄ i fakt nie jest najpiÄkniejsza, ale w trasie (a szczegĂłlnie w deszczu) sprawdza siÄ Ĺwietnie
w sumie to mojÄ szybe widziaĹeĹ na Ĺźywo, bo oglÄ daĹeĹ moje obecne moto przed zakupem
pozdro
Po dziĹ dzieĹ trochÄ ĹźaĹujÄ,Ĺźe nie kupiĹem Twojej Hondzi (wtedy jeszcze nie Twojej),ale ....
Jak siÄ kiedyĹ namyĹlisz i bÄdziesz chciaĹ pozbyÄ siÄ szyby to chÄtnie za niÄ zapĹacÄ ile bÄdzie potrzeba.
SwojÄ drogÄ jak ktoĹ chciaĹby jakiĹ materiaĹ do wykonania szyby przedniej czy czegokolwiek innego to mogÄ daÄ namiary do goĹcia z Warszawy. PoliwÄglanowe (czy jakieĹ tam) czy pleksa lub inne-ma w arkuszach róşnej wielkoĹci. Nie poĹredniczÄ w transakcjach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum