Wysłany: Sro Gru 07, 2011 08:17 Witam z InowrocĹawia
Witam z Kujaw (choÄ obecnie z Afganistanu ). PĂłki co w garaĹźu do wiosny stoi jeszcze XJ600 choÄ juĹź potencjalni wĹaĹciciele pukajÄ , a niedĹugo bÄdÄ szczÄĹliwym (mam nadziejÄ) posiadaczem deauvilla. Jako turysta z krwi i koĹci pozdrawiam wszystkich forumowiczĂłw i do zobaczenia na trasie.
No wygnaĹa mnie tu robota , a w nocy ciepĹo ci tu teĹź nie jest...za to w dzieĹ bez okularĂłw przeciwsĹonecznych ani rusz
co do zakupu to dziÄki i poradzÄ siÄ od razu choÄ wiem, Ĺźe gdzie indziej powinien byÄ ten temat ale moĹźe znacie tÄ hondke :
http://allegro.pl/honda-n...1958113046.html
bo widzÄ , Ĺźe jest nawet na tym forum i gdybym byĹ w kraju to pewnie staĹaby juĹź w moim garaĹźu , a tak myĹlÄ jak jÄ kupiÄ z odlegĹoĹci ok. 4500 km
Witam i zyczÄ szczÄĹliwego powrotu z tej nieprzyjaznej krainy. MĂłj bliski przyjaciel niedawno wrĂłciĹ i tak z pierwszej reki cos o tym wiem, dlatego tym bardziej szczÄĹcia zyczÄ a po powrocie duzo radoĹci z jazdy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum