Wysłany: Pią Lis 14, 2008 01:51 Lusterka do revere
Witam. mam pytanko, czy jest możliwość kupienia tylko wkładu do oryginalnego lusterka? Bo zbiło mi się a nie chciał bym kupować całości jeśli nie trzeba. Jak ktoś ma jakieś info to z góry dzięki za cynk i pozdrawiam.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 20:20
Wkład - "szybkę"? Zawsze można iść do szklarza, żeby wyciął i przykleić... Nie będzie to wielka kasa... O ile dobrze zrozumiałem o co chodzi...
Morgan
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 20:25
Witam
Zwykłe lustra od szklarza nie nadają się bo przybliżają strasznie.
Ja kupiłem szybkę z golfa II (jest większe od hondowskich), poczym szklarz dociął na wymiar Revere.
Natomiast jeśli istnieje możliwość dokupienia oryginalnych szkieł to chętnie się o tym dowiem i w razie czego skorzystam w przyszłości jak będzie taka potrzeba.
Pozdrawiam
Marcin
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 22:21
Dzisiaj oddałem lusterko do szklarza powiedział ze nie pierwszy raz będzie wprawiał szkiełko, wnioskuje więc ze nie może być tak źle z tym przybliżaniem :/ sam nie wiem
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 02:12
To, czy przybliża, paruje, w jakim stopniu odbija światło zależy od samego szkła! Jak powiesz dokładnie o co Ci chodzi i nie dasz sobie kitu wcisnąć, to będzie dobre... Różni są ludzie i na wszystko trzeba teraz uważać... Sprecyzuj dokładnie o co Ci chodzi i będzie ok
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 00:38
Odezwie się jak już odbiorę lusterko i dam znać jak wyszło. Dzięki za podsunięcie pomysłu ze szklarzem pozdrawiam
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 00:37
Non problemo! My motórzyści musimy sobie pomagać! Poza tym od tego jest forum Daj wreszcie znać jak szkło się spisuje!
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 00:40
Lusterko jest Szklarz powiedział ze wstawił lustro o naturalnym odbiciu, czyli nie powieksza ani też nie zmniejsza obrazu. Jak sie przymierzałem to nie widze różnicy między oryginalnym a wprawionym w zakładzie. Więc polecam sprytnych szklarzy którzy znają cie na rzeczy i nie boją się zrobienia czegoś innego niz witrynki czy szyby w oknie. pozdrawiam
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 00:44
A tak z ciekawości to powiedz jeszcze... Ile zapłaciłeś za tą zabawę? Ile wyszedł materiał i ile robocizna!? Tak, żeby można było porównać, ile się zaoszczędza...
Kamil-o [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 18:59
Całość czyli: przynosze potłuczone i odbieram sprawne. wyszło mnie bardzo dużo a mianowicie 15 zł hihi myśle że nie ma lepszej opcji nawet jakby zamienniki jakies plastikowe były za 10 zł to wole moje chromowane oryginalne dać do szklarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum