Wysłany: Czw Lis 03, 2011 07:47 Dzień dobry Państwu, Pyrlandia wita Was :D
Yoo chopaki i dziołchy,
Jestem nowym bywalcem tego forum. Mam na imię Bartek, ale ksywka z nick'a bardziej do mnie pasuje Od 3 dni jestem mega szczęśliwym posiadaczem NT650V (choć V brakuje w dowodzie rejestracyjnym!?). Kupiłem ją przez przypadek; jechałem oglądać Hanię Hornet S. Ta na miejscu nie chciała odpalić, więc w czasie kiedy sprzedawca ratował sytuację, zacząłem oglądać inne maszyny. Nagle rzuciła mi się w oczy Deauville! Tej zgrabnej pupci nie łatwo nie zauważyć Kazałem ją wyprowadzić. To był dobry ruch, bo kiedy ujrzała światło dzienne, ja ujrzałem egzemplarz w stanie prawie fabrycznym. Zakochałem się. Pozostało mi tylko sprawdzić czy jeździ tak samo jak wygląda. Odpaliła na dotyk - uff westchnąłem - to już mały sukces Kiedy wsiadłem i ruszyłem, a przez kilkadziesiąt metrów miałem nierówności - poczułem, że jest zwarta i precyzyjnie wybiera dziury. Poza tym hamuje perfekt, skrzynia masełko i jakby to w sumie ująć - trzyma się kupy mimo 10 lat żywota i przebytych 32kkm. Po powrocie z przejażdżki - hornet eska poszła w zapomnienie i nawet nie cieszyło mnie, że w końcu odpaliła.
Tak stałem się nowym właścicielem Deauville. Jest jednak mały problem - poprzedni właściciel, Pan ginekolog ze Środy Wlkp (przemiły Pan - pozdrawiam) miał wywrotkę, przy której złamał nogę, a Niuni stała się krzywda, otóż ma popękane plastiki z przodu. Na dniach zrobię fotki i wstawię. Mam nadzieję pomożecie mi w wycenie szkód, które chciałbym usunąć w najbliższym czasie.
_________________ Pozdrawiam,
Bartek vel brachu
Honda Deauville NT650/56KM/2002/32kkm
Witam wcale sie nie dziwię, że sie tak zakochałeś. Przy Devi to nie trudne a ona jeszcze nie raz Cie zachwyci. Duzo radości z jazdy a plastikami sie nie przejmuj. Wszystko da sie zrobić a częsci nie brakuje. Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum