Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 14:20
Jeszcze przed ślubem ustal z "przyszłą" zasady dotyczące spraw "wolnościowo-motocyklowych". Po prostu spisz taką motocyklową intercyzę
....oczywiście, rozumiem, że zdjęcia z nocy poślubnej będą potem w GALERII
Na poważenie; serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Wszystkiego najlepszego!!! Masz rację, żeń się. Ja po latach stwierdziłem, że każda kolejna dziewczyna ma te same wady co poprzednia i jeszcze pare nowych więc po co ciagle szukać. Żeń się i stabilizuj, przynajmniej będziesz miał w jednym temacie spokój i dość przewidywalne problemy na które opracujesz sobie sprawdzone rozwiązania. Wtedy juz spokojnie będziesz mógl poświęcić sie prawdziwej pasji >>> NTV. Życzę Wam przede wszystkim szczęścia, bo jak się ma szczęście to jest i zdrowie i kasa i wszystko inne. Udanej imprezy :)
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 11:49
Dzięki wszystkim za życzenia Dziś jest ten dzień, spadam się wyszykować.
_________________ Honda NTV '93r. ---> Cagiva Raptor 650 '06 WLKP
-------------------------------------
Kto chce - znajdzie sposób.
Kto nie chce - znajdzie powód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum