Wysłany: Pią Sie 05, 2011 21:50 Witam :)
DzieĹdoberek PaĹstwu
Mam na imiÄ Kuba, jestem z Warszawy. Po kilku latach zabierania siÄ za prawko kat. A, udaĹo mi siÄ w koĹcu zmotywowaÄ i w tym sezonie zrobiÄ kurs i pozytywnie zdaÄ egzamin.
SzukaĹem czegoĹ na pierwsze moto, ale nie chciaĹem od razu wsiadaÄ na jakiegoĹ 100-konnego potwora, albo 1,5-litrowego choppera - w oczy rzuciĹa mi siÄ na allegro caĹkiem zadbana Deauvillka (rocznik 2001) i od jakichĹ dwĂłch tygodni jestem jej narazie szczÄĹliwym posiadaczem
Mam nadziejÄ Ĺźe moto zgodnie z opiniami na necie jak najbardziej siÄ sprawdzi i bÄdzie dobrze sĹuĹźyÄ przez kilka najbliĹźszych latek.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Sie 07, 2011 09:42
Siema! Deauville ma znacznie wiÄkszy potencjaĹ, niĹź piszÄ o tym "znawcy tematu" z internetu. MyĹlÄ, Ĺźe to dobry wybĂłr nie tylko jako pierwsze moto, ale takĹźe wieloletniego przyjaciela w podróşy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum