Ano powitam szwagra, powitam... I dzięki bardzo DorDaw . Niesteta, ostatnio czasu brak na częste wizyty na forum... Praca, rodzina, prawko, magisterka, dodatkowa praca-wszystko jak grom z jasnego się zwaliło. 9.VI egzamin-mam nadzieję, że za pierwszym razem. Już nie mogę się doczekać tych wypadów na motongu. NTV, jeziorko, browarek... Bo marzenia trza mieć! Oj diegesise- robić NTV, robić. Polerować, remontować, czyścić i malować! Anastazewo czeka !!!
Prawko już w kieszeni, a i NTVka już pomyka, niestety wysiadły mi kierunki, najpierw jeden i następnie wszystkie. Żarowki i bezpiecznik ok, muszę sprawdzić kostki w lampie itp bo "niunia" była niemal całkiem rozbierana przed sezonem, może coś nie łączy. Ogólnie dziękuje wszystkim za miłe przywitanie na forum, ostatnio rzadko tu zaglądam, brak czasu, 7 lipca zostałem tatusiem 4,5kg Haneczki!. Pozdrówka
gratulacje prawka a na pewno jeszcze większe córeczki. Niech dobrze jeździ tfffff...... niech zdrowa rośnie
_________________ Pozdrawiam
Gordon
Honda NT 650V Deauville 2001r.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 22:04
No Chłopie to trzeba było przyjechać z tą nowiną na Łoje. Córcia zostałaby tak oblana, że pampersy nie byłyby potrzebne. Gratulacje i zdrówka dla obu dziewczyn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum