Mam na imię Piotrek, od soboty jestem posiadaczem Hondy NTV i zarazem mojego pierwszego motobajka w życiu . Jestem szwagrem abrekenezara, który to nabył NTV w marcu (to o mnie wspominał w swym powitaniu). Szukałem motorka od kilku miesięcy, głównie "czoperka". Po zakupie hondeczki przez szwagra, NTV mnie zachwyciła: wymarzony sinik V (mm.. ten dżwięk!) i wał kardana - w klasycznym motorku. W dalszych poszukiwaniach nie wykluczałem jednak i innych opcji. W czwartek miałem już nawet "nagraną" kawe er 5 z 99r w super stanie (mimo iż okazało się że przy Hondzie chodziła jak "popierdułka"), ale w ostatniej chwili pojawiła się NTV jakiej szukałem!. Teraz razem ze szwagrem będziemy nawijac nasze pierwsze kilometry na NTV-kach!. Motorek na razie stoi u drugiego szwagra w warsztacie - przygotowywany jest do mojego pierwszego sezonu, no i musi poczekać jeszcze na prawo jazdy które właśnie wyrabiam. Pozdrowienia dla wszystkich NTVkowców!
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 22:31
O, to masz z kim pojeździć i browara potem walnąć
witaj
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witaj; rób prawko i razem ze szwagrem na zlot "rodzinny" Coraz więcej nas a to znaczy, że chyba trzeba będzie w Łojach wydzierżawić sąsiednie pół hektara bo sie nie zmieścimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum