Witam! Mam na imiÄ Piotr, jestem z Polski pĂłĹnocnej a dokĹadniej ze Starogardu GdaĹskiego. Obecnie do dyspozycji mam tylko enduro 125 2T do zabawy w terenie. Ostatnio jednak sprzedaĹem mojÄ CBR F4i, aby przesiÄ ĹÄ siÄ na motocykl bardziej wygodny do dĹuĹźszych podróşy w dwie osoby (i tych krĂłtszych teĹź) no i wybĂłr padĹ na NT700V Deauville. Niestety jak dotÄ d nie udaĹo mi siÄ znaleĹşÄ odpowiedniego egzemplarza, ale mam nadzieje, Ĺźe to forum pomoĹźe mi zarĂłwno w zakupie Ĺadnej sztuki, jak i w jej dalszym bezproblemowym uĹźytkowaniu. Tak wiÄc witam raz jeszcze i zapraszam do wspĂłlnych dyskusji
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 20:40
Witaj!
Szukaj, szukaj...a na pewno siÄ uda coĹ fajnego znaleĹşÄ
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum