Pomógł: 4 razy Wiek: 69 Dołączył: 12 Maj 2011 Posty: 132 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 11:23 Witajcie
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, adminowi kermadec dziękuję za błyskawiczną aktywację konta. Śledzę wasze/nasze/ forum od początku roku i dzięki informacjom, które tu znalazłem zdecydowałem się na zakup Devi (wcześniej myślałem o Transalpie). Kupiłem moto sprowadzone przez handlarza z Niemiec, dość bogato wyposażone i z realnym przebiegiem ok. 45 kkm. Prześmigałem ok. 2 kkm i jestem coraz bardziej zadowolony z dokonanego wyboru. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Piotr
Witam. Jak widać przybywa nas a to bardzo miłe. Co tu duzo gadać. NTV czy NT po prostu da sie lubić i to ma swoje odbicie we wzrastającej liczbie szczesliwych posiadaczy. zyczę dużo radości z jazdy.
LWG
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 21:42
Witaj i ładuj zdjęcia swojej piękności, abyśmy mogli ja podziwiać
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 06:19
Witaj!
Po kupnie Deauvilki miałem podobne odczucia, a i każdy kolejny km sprawia coraz więcej radości z dokonanego wyboru! Szerokości i zadowolenia z jazdy !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum