Pora przywitaÄ siÄ, po raz drugi. Tym razem po przenosinach forum. Jestem niespeĹnionym motocyklistÄ , ze znikomym doĹwiadczeniem i bardzo dĹugÄ przerwÄ w podróşowaniu na dwĂłch kĂłĹkach. Co wiÄcej do zakupu kolejnego, po tej kilkunastoletniej przerwie, motocykla przybieram siÄ jak dobrze liczÄ lat conajmniej 5. Po prostu beznadziejny przypadek. Ale tak to juĹź jest, Ĺźe czĹowiek ciÄ gle ma inne priorytety i perspektywa poĹykania kolejnych kilometrĂłw jednoĹladem schodzi w obliczu codziennego funkcjonowania (fundusze, czas) na dalszy plan. MoĹźe w tym sezonie siÄ uda ?
PoĹpiech jest wskazany tylko przy Ĺapaniu pcheĹ. Spokojnie i cierpliwie zrealizujesz w koĹcu swoje plany. Ja teĹź tak odkĹadaĹem bo rozsÄ dek i codziennoĹÄ braĹy gĂłrÄ ale w koĹcu sie udaĹo. Marzenia maja to do siebie, Ĺźe potrafiÄ siÄ speĹniaÄ
Powodzenia i do zobaczenia na trasie
Witaj i powodzenia w poszukiwaniu.
Parabiker, ma calkowita racje. Ja rok (moze nawet wiecej) przymierzalem sie do virowki, ale ostatecznie rzuten na tasme wybor padl na Devilke i teraz morda sama sie cieszy.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 22:05
Witaj na forum
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 22:03
Witam SÄ siada.
MyĹlÄ, Ĺźe po piÄciu latach to juĹź sprawÄ dokumentnie PrzemyĹlaĹeĹ i padĹo na NTV PozostaĹo wyszukaÄ oka.
white_ [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 22:15
A witam sÄ siada! BÄdÄ szczery, padĹo na NT/NTV z trzech wzglÄdĂłw: Honda, kardan, dostosowanie tego modelu do moich potrzeb (tak myĹlÄ). Ale przeglÄ dam rĂłwnieĹź oferty dotyczÄ ce CeBulek i TransalpĂłw, zwĹaszcza CB kusi, jako idealna opcja dla poczÄ tkujÄ cego, do tego taĹsza w zakupie od Rewelki/Devilki.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 22:24
TaĹsza w zakupie za to bardziej awaryjna no i brak kardana. NTV tylko pierwsze parÄ kilometrĂłw wydaje siÄ byÄ trudna w prowadzeniu ale później to buĹka z masĹem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum