Witaj. Juz mam na celowniku nt 700, ponad 100tys km z 2006 za 3.200 funtow, bezowa (nie wiem jak zdjecie wstawic) taka sliczna, ze mozna sie zakochac(wlasciwie to juz sie zakochalem)choc pewnie za chwile pojdzie bo cena dobra. Myslalem do tej pory o roczniku 2001-2003, ale musze dozbierac na siedemsetke zeby nie zmieniac motoora na przyszly sezon . Sprzedaje auto lub triala i starczy na DEVI. Planuje rezygnacje z auta co bedzie oznaczac 2-3 tys km miesiecznie + trasy i wakacje w polsce to chyba warto poczekac?!
Ostatnio zmieniony przez jahol Sro Kwi 27, 2011 02:48, w całości zmieniany 1 raz
Witam . Cierpliwości życzę i pomyślnego zakupu .
Ale puszkę lepiej zostaw w naszym wieku auto też potrzebne
Witaj. Eee tam-w naszym wieku, w ich wieku ... i tak wszyscy jestesmy w 21 wieku
Chyba masz racje, ale najpierw motor. Juz sie doczekac nie moge
ps
Twoj jest ladniutki
Witaj! Na Deauvilce się nie zawiedziesz gratuluje wyboru i życzę udanego zakupu!
Takie slowa to muzyka dla moich uszu!
Kiedys dostalem ksiazke MOTOCYKLE i bardzo mi sie podobala bmw r1150rt, ale dojrzalem i nie bedzie niemiec ...
Jeszcze jej nie mam, a juz chyba jestem wierny az do smierci (mam nadzieje, ze ze starosci a nie na devi )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum