Witam
Mam 19 lat ,motocyklami jeĹźdĹźÄ od 11 lat w tej chwili posiadam shadow 700C USA , jednak lubiÄ jazdÄ turystycznÄ a mĂłj motorek jest po prostu nie wygodny na dalekie podróşe na forum jestem od dawna , wtedy jeszcze na 100% nie byĹem pewien czy chcÄ NT ale dziĹ jestem , wiÄc siÄ przedstawiam , a na imiÄ mam Ĺukasz i mieszkam w Warce i juĹź niedĹugo zmieniam moja VT na NT i mam nadziejÄ Ĺźe bÄdziemy razem podróşowaÄ .
Pozdrawiam
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 22:32
CzeĹÄ powitaÄ Okocim, pfu, znaczy siÄ WarkÄ
Do zobaczenia na trasie.
PS. WczeĹnie zaczÄ ĹeĹ przygodÄ z motocyklami. Ja w wieku 8 lat byĹem na etapie proszenia rodzicĂłw o motorynkÄ, bo z prawdziwego motocykla (czytaj WSK, SHL, CZ, Jawa, Junak) nogami do ziemi nie dosiÄgaĹem
a ja w wieku 8 lat odĹoĹźyĹem od dziadkĂłw kaskÄ i kupiĹem motorynkÄ z rozwalonym silnikiem , w garaĹźu leĹźaĹo z 8 silnikĂłw po rozbieranych , wiÄc tata(mechanik i motocyklista) zĹoĹźyĹ mi z tego wszystkiego jeden a dobry silnik dobry tzn. co tyg. trzeba byĹo pchaÄ ;p i tak zaczÄĹa siÄ przygoda i za kolejÄ zmieniaĹem sprzÄty za swoje pieniÄ dze i tak zostaĹo mi aĹź do dziĹ , a teraz na pewno mi nic nie kupiÄ
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 23:03
Serdecznie witamy na forum.
Poza tym sĹowo "Warka" siÄ dobrze kojarzy
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witaj !!!
Ja pierwsze "kroki" stawiaĹem na takim maĹym Romeciku u dziadka na wsi. MiaĹem jakieĹ 12 lat.
PamiÄtam, Ĺźe jedna z moich pierwszych jazd zakoĹczyĹa siÄ w oborniku AĹź go cholera teraz poczuĹem
Witam witam i dziÄkujÄ za miĹe przywitanie, liczÄ na wspĂłlne trasy od maja , mojÄ starÄ honda jadÄ w maju na UkrainÄ i SĹowacje a jak wrĂłcÄ to od razu sprzedajÄ i kupujÄ devi wtedy zacznie siÄ jazda i mam nadziejÄ Ĺźe w Waszym towarzystwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum