Nadszedł kres mojej przygody z NTV. To była wspaniała przygoda a Motocykl ZNAKOMITY. Przez prawie 30000 km ani jednej awarii. Wymieniłem tylko linkę sprzęgła i opony. Napisałem także parę postów i dowiedziałem się wielu rzeczy od Przyjaciół na forum. Na szczęście o NTV-ce nie trzeba wiele wiedzieć. Teraz śmigam na kawie Z750S. Podobno 110 koni których jeszcze nie sprawdzałem.
Pozdrawiam serdzecznie
Jacek
praetor [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 14:30 pozdro
Jacku, serdeczne pozdro. Czasem myślę, że mnie też to czeka. Wnioskują głównie moje 183 cm twiedząc, że ntv jest troszkę za mała Ale uważam, że i tak bardzo komfortowa.
Kardan jest niesamowity - jednak łańcuch nie ma szans. Czy jest w ogóle jakakolwiek konkurencja dla naszej NTV - coś w rozsądnej cenie z kardanem??????????/
Pozdro
Praetor
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 16:40
Hej.
Jest jeszcze XJ 900. Także nad nią się zastanawiałem. Ta kawa to przypadek. Kolega nie daje sobie raty z ratami. Moto jest jeszcze na gwarancji a NTV miała już 14 lat. Podkreślam jednak, że NTV to znakomity motocykl.
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 18:54
le napisałem, same plusy V-ka i kardan i ze turystyk. a to ze motocykl zrobiony z czegoś "innego" to akurat minus bo jesli cos ma byc zrobine dobrze to od podstaw.
To jest mój nowy motocykl Kawasaki Z750S. Furia mocy, ale prowadzi się łatwo. Hamulce rewelacja. Natomiast jakość wykonania a przede wszystkim materiałów, gorsza niż w Hondzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum