Witam serdecznie. Mam na imie Adam, 23lata i mieszkam we Wroclawiu. Od zeszłego sezonu jestem szczesliwym posiadaczem NTV revere z 92r.
Mam nadzieje, ze na forum znajda sie koledzy z Wroclawia i okolic chetni do jakichs spotkan, wymiany spostrzezen itp
Jako, ze moje doswiadczenie motocklowe jest znikome licze rowniez na pomoc forumowiczow w sprawach technicznych i nie tylko (z tego co zdarzylem sie juz zorientowac forum dziala dosc preznie )
Podsumowujac, witam jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich forumowiczow!
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 20:17
Serdecznie witamy na forum...
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 18:31
Witam kolegę na Forum!
Cieszy mnie ogromnie fakt, że w końcu Wrocław rośnie w siłę! Do tego o odległość rzutu korbowodem mamy silną grupę Opole, co wróży nam niezapomniane wrażenia w trakcie wspólnych wycieczek!
Pozdrawiam i zapraszam na spotkanie Rosnącej w Siłę Grupy Wrocław!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum