Forum Honda NTV Strona Główna Forum Honda NTV
Najlepsze forum o NTV / NT Deauville w Polsce

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba do użytkowników NTV'łek z Warszawy
Autor Wiadomość
pepe99 

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 12:51   Prośba do użytkowników NTV'łek z Warszawy

Witajcie, mam bardzo gorącą prośbę do Was, dokładniej do zapaleńców z Warszawy. Mam 190cm wzrostu NTV'ka będzie moim pierwszym motocyklem (oprócz tego na egzaminie) Nie jestem pewien czy pozycja będzie wygodna dla mnie, czy nogi nie będą za wysoko itp. Czy ktoś z Was jest w stanie wyciągnąć motocykl z zimowego letargu (dziś 16.02 lub jutro 17.02, może w piątek 18.02) i pozwoliłby mi przymierzyć się do niego. Nie, nie jechać, ani nawet odpalać, tylko usiąść :)

Wiem, że to trochę głupie pytanie, ale bardzo mi na tym zależy, gdyż mam możliwość zakupienia tego motocykla ale aż w Przemyślu (360km od Wawy) więc raczej pojadę tam już żeby go zakupić. A nie chciałbym pojechać taki kawał, a motocykl okazałby się za mały :)

No chyba, że ktoś wie, gdzie można zobaczyć taki sprzęcik w Wawie w jakimś komisie czy cóś

Z góry dziękuję i przepraszam za głupią pytanie ;)
Pozdrawiam.

kudlaty 
Premium User

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 13:44   

pepe99 napisał/a:
przepraszam za głupią pytanie

Glupich pytan nie ma, sa tylko glupie odpowiedzi ;-)

Ja niestety Ci nie pomoge. Sam w tym sezonie zimowym daleko zimuje maszyne, no i to Devi nie NTV wiec jakies roznice moga byc. Niemniej Devi przy moich 180 cm jakas spora sie wydaje (a moze zbyt dawno juz jej nie widzialem :???: )

buu-84 

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 15:44   

jedź i obejrzyj tą ntv z warszawy i się przymierz http://otomoto.pl/honda-n...a-M2148928.html , nikt ci nie każe kupować a obejrzeć zawsze można

pepe99 

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 19:53   

Dzięki za odpowiedzi. Co do tej białej NTV'ki z Wawy dzwoniłem do gościa wczoraj, niestety już ją sprzedał.....

Pozdrawiam.

leslie 
fnord

Wysłany: Sro Lut 16, 2011 23:54   

Mój motocykl stoi niedaleko mieszkania na parkingu a jutro to nawet będę nim jeździć, ciepło dość ma być (-2 w ciągu dnia a śnieg dopiero w nocy, ostatnia chwila!) więc nie widzę problemu. :-)

radzieckii 
radzieckii

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 11:58   

To ja Ci powiem bez siadania, że Revera będzie mała. Ja mam 181 cm i po 100 km w trasie miałem nogi zdrętwiałe jak nie wiem. Jak usiadłem na miejscu pasażera, to trochę lepiej. Kumpel ze 190 cm wzrostu, któremu pożyczyłem moto na wycieczkę do Giżycka, kładł nogi na podnóżki pasażera i dał radę. Jak chcesz, to możesz przymierzyć się do mojej, tylko chwilowo nie ma na czym usiaść, bo stelaż kanapy odciąłem :razz: Wiem gdzie w Wawie możesz się przymierzyć i do revery i do devi

Odpowiedz do tematu