Witajcie, od niedawna jestem właścicielem NTV 650 REVERE, póki co pojazd bez żadnych wad sprowadzony ze szwajcarii, przygotowany do sezonu. Ale gdyby jakby co to widzę że pomoc się tutaj uzyska. Pozdrawiam wszystkich serdecznie - Jarek - Oorków[color=000000][/color]
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 14:09
Witamy serdecznie
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 306 Skąd: piotrków
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 17:50
Jarek, pomoc lepsza niz w serwisie Jest sporo fajnych foto-manuali i opisow. Kazdy dorzuca cos od siebie i jest przyjemnie :]
Witamy nowego w naszych szeregach i liczymy spotkac sie osobiscie niebawem
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
jak tylko sie ogarne na tym forum co jak i gdzie to zapodam jakieś fotki póki co moto w piwnicy a tablica jeszcze na siedzenie więc za bardzo nie ma co fotografować, w każdym bądź razie nie mogę się tu jeszcze połapać co jak i gdzie pzdro wszystkim
Witam nowego kolegę w niedalekim pobliżu, choć jak sezon nastanie to odległości będa wydawać sie jeszcze mniejsze. Na forum połapiesz się szybciej niz myslisz, samo przyjdzie.
Ostatnio sporo nas tu przybyło, widać, że NTV cieszy się uznaniem coraz większego grona miłośników 2oo. Coś mi się zdaje, że w tym roku w Łojach będzie ciasno:):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum