zajac
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 14:32 Witam Wszystkich
Witam
Mam na imię Mariusz posiadam deauville 98r od połowy listopada wiec na niej praktycznie nie jeździłem .Motocyklami jeżdżę od najmłodszych lat. Myślę ,że to będzie wielka zmiana ponieważ mój ostatni moto to mz . Teraz szykuję plastiki do malowania ponieważ poprzedni lakier był trochę zniszczony i uznałem ,że to trzeba zmienić
Dodaje trochę zdjęć :
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 13:30
Witamy, witamy
A może na kolor ........ "róż majtkowy"
....wtedy Twoje moto będzie jedyne i niepowtarzalne
...żartowałem- co oryginał, to oryginał
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witaj.
Powoli przybywa Deauvilli na warszawskich drogach. To cieszy i wróży wesołe lato:)
Do zobaczenia i powodzenia w pracach przy moto. Mam nadzieje, że zdazysz ze wszystkim do wiosny.
zajac
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 13:57
Na pewno zdążę znalazłem lakiernika który polakieruje mi wszystkie części za około 500zł tak wstępnie z nim się umówiłem ponieważ nie widział jeszcze elementów nie jak w warszawie za polakierowanie 2500 zł lub jak sam przyszykuje do lakierowania 1500 zł
To gdzie masz tego lakiernika jak nie w warszawie? Też bym chętnie skorzystał bo mam do polakierowania dolny pług pod kolor motocykla (srebrny). Daj znać, może sie jakoś dogadamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum