Będę kupować na ebayu świece irydowe do swojej reverki, kosztują 7.2 USD za sztukę plus 13 USD za przesyłkę do 16 świec, więc jakby ktoś jeszcze chciał (najlepiej z Warszawy lub Poznania, żeby nie było problemu z odbiorem potem) to mogę wziąć 8 czy 12 a nie 4 sztuki. Są zainteresowani?
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 17:13
Witam
Skoro jesteś z Wawy to czy nie prościej by Tobie było jechać do hurtowni na ul Łopuszańskiej i kupić świece irydowe NGK. Zawsze jak coś to z gwarancją, czy też reklamacją nie masz problemu.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:11
Ja kupowałem za 50 zł/sztuka. Faktem jest, że jak się z kimś dogadasz co do wspólnej przesyłki to będziesz miał dużo taniej. Tylko pytanie ile będziesz czekał i co jak tobie lub kolegom przyślą trefny towar.
Ja wolałem dać parę złotych więcej i mieć świece z pewnej ręki w trakcie przedsezonowego przeglądu. Tym bardziej, że devillkę miałem już ogołoconą z plastików, co jest czasochłonnym zajęciem.
Po 3 miesiącach od wymiany i kilkuset km przebiegu, mogę powiedzieć, że równowartość złotówek, które ty zaoszczędzisz czekając ja zaoszczędzę na zmniejszonym zużyciu drogiej benzyny i na wymianie świec przed przyszłorocznym sezonem.
Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 134 Skąd: Warszawa/Poznań
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:41
No właśnie dlatego kupuję już teraz żeby nie czekać jak się zabiorę za rozbieranie silnika, sprawdzanie luzu zaworowego, czyszczenie gaźników i wymianę świec. A sprzedawca sprawdzony, już trochę ludzi z forum motocyklistow od niego kupowało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum