Witam - dobry wybór, za takie pieniądze nigdzie indziej nie znajdziesz motocykla z takim wyposażeniem a jak Ci się uda to czeka Cie ładnych parę latek bezproblemowej jazdy,z reszta w razie czego zawsze możesz poprosić o pomoc kolegów z FORUM ...powodzenia.
Witam, doskonały wybór, jest to moje pierwsze moto na którym od lipca zrobiłem 7 tys. km, rewelacyjnie się sprawdza w jeździe na codzień jak i dłuższe wypady samemu lub z pasażerem. Powodzenia w poszukiwaniach. Szukajcie a będzie wam dane znaleść.
Witam; Dobry wybór. Też taką całkiem niedawno kupilem i jedno co mogę doradzić to spokój. Ja za swoją rozgladałem sie jakiś czas. Potem szybka decyzja ze czas kupić i to byl błąd. Co nagle to po djable. Jeszcze wtedy nie wiedziałem o tym forum i popelniłem klasyczny bląd napalonego kupującego. Ehhh człowiek stary a dalej glupi hehe. Kupiłem, ucieszyłem się, potem zmartwilem a teraz wiem ze jak kupowac to przez forum i kropka. Niby wszystko da się zrobić ale po co fundować sobie dodatkowe klopoty i wydatki. Widać, że Ty jesteś mądrzejszy i zaczynasz od forum i tak trzymać. Powodzenia w zakupach i do zobaczenia na trasie.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum