Czesc Chlopaki i Dziewczyny (o ile sa takowe na forum). Od urodzenia jak Mamusia mi dala tak po dzien dzisiejszy na imie mam Konrad. Pochodze z Katowic. Smigam od dawna, duzo, gesto i czesto razem z moja Kobieta. Obecnie w garazu stoi: Jej: Kawasaki ER6f, Kawasaki KMX, Moja: Honda CR250r oraz od piatkowego wieczoru Honda Deauville 98rok zakupiona w Skoczowie (chyba nawet jeszcze nie jest zdjeta z alledrogo). Mam nadzieje, ze bedzie sprawowala sie dobrze bo po ostatnich przebojach z Suka mam dosc...
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze
K.
Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 11:16
Witaj!
Tak bogatego zestawu pojazdów niebezpiecznych będzie Ci zazdrościł chyba każdy forumowicz
Przed Toba zadanie niebanalne w takim razie. Tradycją jest, że każdy "nowy" musi opublikować zdjęcia swoje, motocykla oraz siostry/kochanki. W Twoim przypadku liczba fotek musi być koniecznie większa
Pozdrawiam i szerokości życzę!
Siostra ma lat 13 wiec poszedlbys siedziec Narzeczona zobaczycie na jakims spocie/zlocie a kochanki z w/w powodu nie moge ujawnic hahaha Fotki wrzuce jakos wieczorem
Peace
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 18:49
U Nas Panie mają najgorzej bo nie mogą się pochwalić zdjęciami żon
_________________ Honda NTV '93r. ---> Cagiva Raptor 650 '06 WLKP
-------------------------------------
Kto chce - znajdzie sposób.
Kto nie chce - znajdzie powód.
bedur Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 453 Skąd: Nidderau DE
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 19:08
Witej kolego zza miedzy:)
..."U Nas Panie mają najgorzej bo nie mogą się pochwalić zdjęciami żon ...."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum