Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 18:17
Słowo Honda w wolnym tłumaczeniu znaczy "niekończące się pole ryżowe". Serio - nie da się przetłumaczyć tego inaczej.
EDIT
Chyba nikt nie chciał by mieć na swoim motocyklu napisu "Niekończące się pole ryżowe". Przy takiej nazwie marki, powiedzonko "W Suzuki same stuki" wymięka
Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 306 Skąd: piotrków
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 22:55
jak to pobrac ?
EDYCJA Gregory, dzieki serdeczne za instrukcje sciagania pliku.
Miramar, szacun dla Ciebie za wlozony wklad ! Nie jednemu sie przyda.
Idac Twoja mysla, mozna by przetlumaczyc hiszpanskiego manuala do Deauville. Jak nikt sie za to nie wezmie wczesniej, to sam ogarne w ferie Bozo Narodzeniowe.
pozdraw. !
Ostatnio zmieniony przez grzybol Pon Lis 08, 2010 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 23:07
po lewej stronie na drzewku są "DOKUMENTY" z wykrzyknikiem. Kliknijcie na to, później na "MOTO". Następnie w prawym oknie klikacie na ikonę PDF z nazwą "0-pl" i potem pobieracie.
Kawał dobrej roboty z tym tłumaczeniem
Ostatnio zmieniony przez Gregory Wto Lis 09, 2010 00:16, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 19:22
Jestem ciekaw, czy gdyby zwrócić się do kogoś kumatego, czy nie można by tego wydać na papierze? Jeszcze miałbyś z tego profity! Myślę, że nasza jednostka jest bardzo popularnym silnikiem i wprowadzając jedyni kosmetyczne zmiany można udostępnić ludziom serwisówki do entevałek, transalpów, aftyk, shadowów i Bóg jeden wie, do czego jeszcze
Może na forum jest ktoś, kto się w takich sprawach orientuje! Uważam, ze taki kawał pracy powinien zostać wynagrodzony!
Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 98 Skąd: Zamość
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 17:47
Killu napisał/a:
Jestem ciekaw, czy gdyby zwrócić się do kogoś kumatego, czy nie można by tego wydać na papierze?
Obawiam się, że nie mam praw autorskich do wykorzystywania zdjęć z Haynesa więc to taka nieoficjalna amatorka ( na dodatek mogą tam być błędy wynikłe z łumaczenia bądź nieznajomości rzeczy ).
A propos upominka ledwie zacząłem a wy już takie tam, dajcie spokój wystarczy flaszka na Łojowisku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum