Wysłany: Pon Paź 11, 2010 15:50 Nowy uĹźytkownik z Raszyna wita wszystkich posiadaczy NTV/NT
DzieĹ dobry wieczĂłr:) (bo nie wiem kto kiedy to przeczyta).
ChciaĹbym siÄ przywidaÄ ze wszystkimi i mam nadziejÄ, Ĺźe przyjmiecie mnie do swojego grona.
CoĹ o sobie. PrzygodÄ z jednoĹladami zaczynaĹem jako uczeĹ 2 klasy podstawĂłwki kiedy to posiadanie Rometa bylo marzeniem:) Potem przesiadĹem siÄ na MZ 250 hehe. Takie byly czasy i niestety takie sprzÄciki jak teraz widywaĹo siÄ tylko w katalogach. No moĹźe tylko ja bo nie staÄ mnie bylo na nic wiÄcej. Potem przyszedĹ czas na "stabilizacjÄ" , Ĺźona, dom, dzieci itd skutecznie odciÄ gneĹy mnie od tego hobby. Jednak jesli ktoĹ poczuje ten temat we krwi to juĹź nigdy siÄ od niego nie uwolni:) W miedzyczasie udaĹo siÄ dorwaÄ pod siebie jakieĹ moto kumpla (np. V-max 1200, FJR 1300) ale na cudzym to wiadomo nie to samo. Szkoda bylo jednak kasy na "zabawki" kiedy zapewniÄ trzeba byĹo dach nad glowÄ . PozostaĹo poczekaÄ i na otarcie Ĺez przytuliÄ stojÄ ce w garaĹźu WFM 123 i SHL 175 (jeden z nich to bezcenny kawalerski mojego ojca). KiedyĹ ktoĹ powiedziaĹ "uwaĹźajcie z marzeniami bo mogÄ siÄ speĹniÄ" hehe i staĹo siÄ. Trzy lata odkĹadaĹem tÄ decyzjÄ ale udaĹo siÄ. 06.10.2010 w garaĹźu stanÄĹa srebrna NT 650 V Deauville rok 2003 :):) Wymaga co prawda jeszcze troszkÄ pracy nad estetykÄ ale wĹasnie dlatego kupilem ja na zimÄ, Ĺźeby nie kusiĹo od razu szaleÄ zanim dopieĹci siÄ sprzÄt. W zwiÄ zku z tym liczÄ, Ĺźe przyjmiecie mnie do swojego grona i pomoĹźecie w doszykowaniu Hondzi przed sezonem, aby spotkac siÄ potem gdzieĹ na trasie. ĹťyczÄ wszystkim wielu radoĹci z jazdy, zawsze bezpiecznych powrotĂłw i z gĂłry dziekujÄ za wszelkÄ pomoc. Czy jest na forum ktoĹ z okolic Raszyna?
Serdecznie pozdrawiam.
Lewa w gorÄ:)
P.S. Killu, mam nadziejÄ, Ĺźe nie skarcisz mnie na dzieĹ dobry za przydĹugie wystapienie o ile doczytaĹeĹ do koĹca:):)
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 25 Sie 2010 Posty: 273 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 17:45
Witam i pozdrawiam z Sosnowca!
Po przeczytaniu Twojego (jak go nazwaĹeĹ) wystÄ pienia doszedĹem do wniosku Ĺźe opowiedziaĹeĹ mojÄ historie , znasz mnie Ĺźe tak dokĹadnie to opisaĹeĹ?
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 20:14
Witam!
Nie ma to jak zimowe "pieszczoty" z motocyklem
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 06:31
Witam ze SĹawkowa
A parafrazujÄ c Churchilla: Ĺťadna godzina Ĺźycia spÄdzona przy motocyklu nie jest godzinÄ zmarnowanÄ !
Napewno za te zimowe pieszczoty Deauvilka odwdziÄczy Ci siÄ wspaniaĹÄ jazdÄ
DziÄkujÄ za ciepĹe przyjÄcie:) Mam nadziejÄ, Ĺźe teĹź bÄdÄ mĂłgĹ Wam pomagaÄ bo co by nie mĂłwiÄ troszkÄ o mechanice wiem no ale co do NT to jestem nowicjuszem.
Czy opowiedziaĹem przy okazji kogos historiÄ? moĹźliwe:) , w koĹcu nie jeden z nas zaczynaĹ podobnie. Dzieki temu Ĺatwiej siÄ dogadaÄ. Nie sÄ dzÄ, Ĺźebym z kimĹ z forum znaĹ sie osobiĹcie ale liczÄ na to, Ĺźe to siÄ szybko zmieni:):) CoĹ mi siÄ wydaje, Ĺźe ta zima bÄdzie wyjÄ tkowo dĹuuugaaa hehe, przynajmniej dla mnie. Hehe tak cos mi siÄ zdaje ze juĹź jest za dĹuga a przeciez jeszcze siÄ nie zaczeĹa:).
Pytanie do kolegi z.. Raszyna:) Fajnie, Ĺźe jest ktos blisko. MoĹźe jakiĹ kontakt na priv?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum