Wysłany: Czw Sie 26, 2010 22:26 Ponownie witam jako Stefan
Witajcie- ponieważ moja skleroza się posuwa, po zmianie forum nie potrafiłem się jakoś zalogować na podanych przez admina zasadach i obecnie jestem STEFAN ( dawniej Jacek Wójtowicz). Mieszkam nadal w Raciborzu a jak się nauczę sensownie załączać zdjęcia w necie, to pokażę swoją NT 650 Deauville rocznik 1998. Za komplikacje przepraszam i do usłyszenia na forum.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 22:39
Już piszę, jak zalogować się na starym loginie:
1. Wchodzisz na www.ntv.fora.pl
2. Otwierasz zakładkę z wiadomościami prywatnymi
3. W skrzynce czeka na Ciebie wiadomość z podanym nowym hasłem
4. Kopiujesz hasło i wchodzisz na http://hondantv.pl/forum
5. Wpisujesz swój stary login i wklejasz (przepisujesz) hasło podane w skrzynce
6. Logujesz się na swoje stare konto, na nowym forum
7. Wchodzisz w zakładkę "Profil" i tam wypełniasz wszystkie dane raz jeszcze (jak przy pierwszym rejestrowaniu), wpisujesz raz jeszcze nowe hasło, po czym pod spodem wpisujesz hasło, jakim od teraz będziesz się logował.
8. Wypełniasz wszystkie pola zaznaczone gwiazdkami i wysyłasz do zatwierdzenia.
7. Wyskakuje Ci komunikat o zamianie danych w profilu i od tej pory wszystko jest po staremu
Jak będą jakieś problemy, to wal śmiało!
Pozdrawiam!
Pomógł: 8 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 18:34 Re: Ponownie witam jako Stefan
Stefan napisał/a:
.... jak się nauczę sensownie załączać zdjęcia w necie, to pokażę swoją NT 650 Deauville rocznik 1998. Za komplikacje przepraszam i do usłyszenia na forum.
Teraz to proste, podczas pisania posta na dole strony załączasz plik ze zdjęciem (najpierw przeglądaj potem załącz) możesz też dodać komentarz, żebyśmy wiedzieli co dane zdjęcie przedstawia (ŻONę, KOCHANKę, SIOSTRę LUB KOLEŻANKę) max rozmiar pliku to 256 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum