Tak tył to rzeczywiście najbrzydsza rzecz w NTV. Konstruktorzy chyba postarali sie o sam przód, a dupe to tak żeby była. Zresztą nie zapominajmy, że to nie jest nowa konstrukcja. Co do tyłu z hawka to zauważcie że hawk ma odkrecany stelarz zadupka
tyłek jak tyłek, zgrabny lubię, ale najbardziej to mi te shrekowskie kierunki sie nie podobają - dlatego je wymieniłem no i ten dłuższy tłumik w wersjach od 94 zdaje sie??
jawsim [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 11:02
ja tam nic do tyłu nie mam- jest oki- może nie jakiś spektakularny ale za to uchwyt solidny . W zasadzie w NTV oprócz kierunków nie było elementu który by mnie jakoś raził- jest to ładny motocykl.
ja nieco przerobiłem siedzenie żeby nie wystawało za wysoko. wysmukliło to nieco dupkę bez zmiany komfortu siedzenia. planuje nieco ściąć końcówkę zadupka przy lampie bo i tak mam w tym miejscu pęknięcie po szlifie.
zibi74 [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 20:43
Ja nic nie przerabialem i mam takie samo siedzonko:) poprostu w pierwszych latach produkcji były zgrabniejsze kanapy, potem dopiero dołożyli wiecej gąbki...
Cambell77 [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 23:24
Ale wiadomo więcej gąbki, większy komfort siedzenia w podróży.
A jeśli chodzi o meritum, to uważam, że najładniejszy w NTV jest kardan i pusta, prawa strona.
Moto Pozdro
Praetor
Cambell77 [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 14:18
No niestety, ja odpadam w maju a chciałbym bo Motozgon brzmi dosyć ciekawie; ale szkoła:(. Też ja nie mam kufrów gdyż podczas kupna nie chciałem ich a teraz żałuje i to bardzo. Jak na razie to wędruje po Częstochowie na jedno dniowe wycieczki; jak by ktoś jechał w te strony to zawsze można sie spotkać.
Sorry za OT
a co do tematu to w ntv podoba mi się:
-tłumik krótki bosko wygląda.
-dźwięk nie powtarzalny
-kanapa ta nowa wprowadzona chyba od 92-93 bardzo wygodna.
-wiadomo wał
-oczywiście jedno malowanie ntv w wiśni metalicznej jak dobrze kojarzę i z białymi felgami. Wspaniale to wygląda.
jak jedynie z wad to:
-jedna tarcza z przodu,
zibi74 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:53
Wszystkie najlepsze rzeczy zostały juz wymienione, wg mnie najgorszą rzeczą(???) a raczej wadą konstrukcyjną jest promień skretu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum