Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 12:18
ciekawe cze by to podpasowalo. plastiki boczne od hawka sa krotsze i mniejsze... wygladaja bardzo ladnie, tak jak i caly hawk zreszta!
pozdro
keicaM [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 20:29
Ktoregos razu naszla mnie chora wizja:
a co by bylo, jakby zapodac tylne plastiki razem z kuframi od deauville 'a?
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 23:33
Nie podejdą a nawet jak by ci sie udało to będzieszmiał cieżko wyglądający tył do lekkigo przodu lepsze sa kufry akcesoryjne i to janie wyglada i poprawia wizerunek reverki do tego gmolik i jest cacy
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 01:25
Tylko gdzie kupić dobre kuferki w przyzwoitej cenie ??
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 23:11
Przepraszam ale w moim poscie zdażają sie braki spacji oraz jedna literówka ale to z powodu tego że mój laptopik jest świeżakiem i niestety jeszcze sie z nim nie oswoiłem a piszę dość szybko , obiecuję będę pisał wolno i uważnie
Co do kuferków to ja swoje kupiłem na allegro i kosztowały mnie 300 zł boczne i 150 góra ,stelaż miałem już przy NTV jak ją kupiłem ale też bywają czasem na allegro .
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Sro Gru 13, 2006 02:00
W pierwszych brak kluczyka (no i mają znaczek BMW) a drugie są strasznie zmęczone życiem.
A po drugie trzeba mieć jeszcze mocowania do tych kufrów
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 13, 2006 23:33
Witam ja też jak kupiłem swoje kuferki miały jakąś naklejke PL i jeszcze kilka innych dziwnych poza tym lekkie zarysowania dodają profesjonalizmu i swiadczą o ukierunkowaniu motocykla na turystyke a nie na szpan a co do stelaża to akurat prosty temat czasem bywają na allegro a poza tym można go zrobić samemu .
Kaczy [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 18:30
Też próbowałem znaleźć tył od hawk 'a ale jakos nic nie widac. Chciałbym jakos ten tył skrócic i podnieść lekko, wtedy by troche ładniej sie prezentowała... a Ty co o tym sądzisz?
Easy-rider [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 23:01
hmm ja tam zostawiam oryginalny tył ale robie takie malowanie że bedzie to ładnie wyglądało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum