Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 02:18 Ogólnie o NTV 650 - podstawowe informacje
Witam! Dzięki własnym doświadczeniom, informacjom wykopanym na forum, oraz w najmroczniejszych zakątkach internetu udało mi się zebrać najważniejsze informacje o Hondzie NTV 650. Mam nadzieję, że przydadzą się komuś przed zimowym przygotowywaniem motocykla do sezonu, dostarczą informacje przyszłym nabywcom, oraz ułatwią obcowanie z motocyklem.
Zapraszam do lektury! Jeżeli wynajdziecie jakieś błędy, dajcie znać - zmienię co trzeba, bo nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
<span style="font-weight: bold">Wykres mocy, momentu obrotowego, prędkości maksymalnej i czegoś jeszcze</span>
<span style="font-weight: bold">Przykładowy wykres mocy i momentu konkretnego motocykla:</span>
<span style="font-weight: bold">Prędkości maksymalne na poszczególnych biegach w poszczególnych rocznikach (widać, o co chodzi z długim przełożeniem na pierwszym biegu):</span>
Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, czegoś brakuje, albo coś jest źle - proszę pisać! Może ktoś wie, jakie żarówki, gdzie się znajdują, zna kolory lakieru i ich numery, w poszczególnych rocznikach? Myślę, że wszelkie informacje będą mile widziane
Ostatnio zmieniony przez Killu Pią Paź 21, 2011 22:20, w całości zmieniany 2 razy
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 16:42
Kolejna ciekawa stronka, gdzie mamy NTVki rozłożone do ostatniej śruby, ze schematami, spisem wszystkich części, a nawet ich zdjęciami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum