Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 13:50
Cześć kolego zza granicy powiatu. Swoją drogą Burgman piękny jest, miałem się zaprzyjaźniać osobiście z 650 ale wybór padł gdzie indziej. Jeszcze raz pzdr i zapraszamy na spotkanie które jak myślę już niebawem.
zbylek
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 14:01
tak szukam czegoś do 10000 zł, taki DEAUVILLE 650 był by ok, znalazłem takie 2 na aledrogo koło Opola i muszę się wybrać na wycieczkę.
Największym problemem jest to że nie mam z kim bo teraz to każdy tylko auto i auto.
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 14:04
Ws. ewentualnych sugestii i pomocy technicznych przy zakupie proponuję poprosić może o radę bardziej doświadczonych kolegów np. Gregor albo Killu. W razie co też podjadę jakbyś miał się decydować czy kupować w okolicach. Pzdr.
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 02:24
Witam!
Ja kupowałem swoją właśnie w Kędzierzynie. Goście sprowadzają moto ze Szwajcarii. Po tym jak kupiłem, przytargali nastepną - była bardzo fajna. To chyba ulica Bema - jak jedziesz obok castoramy (mijasz ją po lewej), to później przed wiaduktem kolejowym pod którym przejeżdżasz jest taki mały Orlen. Mniej więcej na wysokości orlenu trzeba skręcić w jednokierunkową w prawo. Są w takim pawilonie parterowym po lewej stronie. Może maja jakąś kolejną Devi.
Jeżli chciałbyc oglądać taką czerwoną w Nysie, to odradzam, oglądałem ja kiedyś. Gdzie jeszcze znalazłeś interesujące Cię Devi?
zbylek
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 05:55
witaj
ale super że tu tak jakoś miło na tym forum
jak zapisałem się na forum mercedesa to po przywitaniu był bardzo marny odzew a tu normalnie jestem w szoku (ale starczy tych czułości)
W Opolu znalazłem na alegro, ja nie mogę jeszcze wstawiać linków, więc prześle ci też na maila gość prowadzi zapewne jakiś sklep albo poprostu handluje. Zresztą powpisaniu DEAUVILLE i wybraniu opolskie pokazuje się już tyko jedna i to o ta chodzi
jest jeszcze ta od Spark445 tylko trochę daleko na oględziny
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 23:12
No jestem ciekaw kto w Opolu ma NT do sprzedania. To chyba jakiś amator (opis sprzedanych przedmiotów) na obecnym etapie handlu choć wystawionych ma kilka egzemplarzy. Ja nic nie wiem o takim sprzedawcy. Killu może coś wyniuchasz w swoich kręgach.
P.S. Mój "importer" moto walczy ze sprzętem od lutego. Killu i inni wtajemniczeni wiedzą o kim mowa. Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. Jak już będzie po to wystawię opinię o fachowcu.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 23:15
My już tutaj mamy konszachty i jedna Deauville będzie oglądana w poniedziałek. Jeżeli ktoś jeszcze znajdzie czas na zapoznanie się z motocyklem, niech podjedzie do mnie do prazy w poniedziałek. Szczegóły jeszcze podam. A co czworo oczu, to nie dwoje Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum