Na początek wrzuciłem siebie. Wszystkich chętnych do umieszczenia na mapce proszę o info z ogólnym adresem (miasto, ulica bez numeru, ew. jeśli miejscowość niezbyt okazała, to jakieś namiary pomocnicze )
Co do fotek, to albo podeślijcie linka do serwera na jakim są one umieszczona (picassa, fotosik itp.) albo bezpośrednio na mojego maila ( j_chlad@poczta.onet.pl )
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 80 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 23:38
Na mapce robi się zielono
Mała sugestia odnośnie fotek. Zdjęć naszych sprzętów mamy już sporo i w wielu miejscach. Wg mnie do mapki warto dołączać foty kierowników tychże maszyn, by przy okazji jakiegoś spotkania łatwiej przykleić nick do osoby Chyba, że ktoś nie chce swej twarzy z różnych względów upubliczniać
O chęci zaistnienia na mapce proszę wyraźnie informować, albo w temacie, albo na PW. Sam od siebie oczywiście nie będę nikogo na niej umieszczał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum