Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 22:05 Pozdrowienia z WrocĹawia
Jestem goĹciem o siwych skroniach. Mieszkam w domku pod WrocĹawiem. MiaĹem w Ĺźyciu kilka moto, gĹĂłwnie hondy. Teraz pora na deauville gdyĹź chcÄ pojeĹździÄ spokojnie z ĹźonÄ po kraju i nie tylko. Na dojazdy do pracy w naszych uroczych wrocĹawskich korkach mam hondÄ dylan 150 - idealny mieszczuch. Na weekendy w doborowym towarzystwie szukam deauvillki, najchÄtniej na wtrysku. Najpierw jednak sprĂłbujÄ sprzedac sportowÄ , maĹÄ kawasaki. Witam wszystkich rozsÄ dnych motocyklistĂłw.
koziak [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 22:29
Witaj!
Co prawda siwych skroni jeszcze nie mam, ale ostatnio u fryzjerki coraz wiÄcej siwych wĹosĂłw zauwaĹźyĹem, mĂłj staĹź motocyklowy do Twojego jest rĂłwny ZERO, poniewaĹź od tygodnia posiadam pierwsze moto, ale ĹÄ czy Nas Dolny ?lÄ sk, wiÄc moĹźe gdzieĹ kiedyĹ sie spotkamy:) Pozdrawiam.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 22:39
Oooo witam kolege z Wroclawia!!! W koncu grupa z naszego rejonu zaczyna sie powiekszac (bo Opole to juz przesadzilo ).
Mowisz, ze mieszkasz pod Wrockiem, w ktĂłrym kierunku?
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie!
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 23:22
Witaj! Wychodzi na to, Ĺźe NTV ĹÄ czy pokolenia. Ja siwizny siÄ jeszcze nie dorobiĹem ale do 40tki juĹź niewiele mi zostaĹo. Zatem GĂłrny ?lÄ sk pozdrawia Dolny ?lÄ sk Czy wtrysk jest lepszy dla silnika, czy tylko mniej kĹopotliwy w serwisowaniu? Pozdrawiam
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 23:27
Twoje powitanie zabrzmiaĹo prawie jak jestem wesoĹy Romek na przedmiĹciach mam swĂłj domek w domku wodÄ ĹwiatĹo gaz zaĹpiewam jeszce raz Na szczÄĹcie tekst o siwych skroniach mnie przywrĂłciĹ do parteru. Pozdrawiam CiÄ i ja co HondÄ teĹź ma. U mechanika moje cudo stoi i korkĂłw teĹź siÄ nie boi. Fajnie ze Wro zawsze to bliĹźej Ĺźeby siÄ odwiedziÄ. PZDR. Jak bÄdziesz w Opolu daj znaÄ jak i inni WrocĹawianie z piÄknego miasta.
co do siwej skroni to pocieszyliscie mnie. Z siwego moĹźna zrobiÄ Ĺysego, ale odwrotnie raczej trudno. Borys, mieszkam w Dobrzykowicach 2 km od tabliczki WrocĹaw na wschĂłd. Wtrysk jest moim zdaniem trochÄ lepszy ( parÄ koni wiÄcej, ssanie) ale nie wiem jeszcze czy warto za to daÄ 5 tys. wiÄcej. Jak sprzedam kawÄ kupiÄ szybko co siÄ trafi.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 21:55
Znam Dobrzykowice, pare lat temu mieszkal tam moj znajomy, z ktorym troche do dzisiaj wspolpracuje. Malo tego, o maly wlos nie kupilem ziemi pod dom dwie wioski dalej .
Niestety to zupelnie przeciwny biegun Wrocka, w stosunku do mojej miesciny. Ja mieszkam w Siedlakowicach (pod SobĂłtkÄ ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum