Przez przypadek znalazĹem siÄ na tym forum. ChcÄ kupiÄ sobie pierwszy motocykl i rozglÄ daĹem siÄ za CB500 lub YamahÄ XJ 600, ale mĂłj znajomy caĹy czas truje mi Ĺźebym kupiĹ NTV. WiÄc siÄ zainteresowaĹem i zaczyna mi siÄ coraz bardziej podobaÄ ten sprzÄt.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 12:42
Witamy!
Doskonale Cie rozumiem, mialem tak rok temu (tez myslalem o cebuli lub XJ). Najlepiej przymierz sie gdzies do czyjejs NTV, pomacaj, podotykaj. Przekonasz sie na pewno, zwlaszcza jak juz sie przejedziesz .
Pozdrawiam!
koziak [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 12:58
W sobotÄ jeĹşdziĹem NTV. Wszystko mi siÄ w niej podobaĹo, tylko troche ciÄĹźko siÄ skrÄca, ale to pewnie kwestia wprawy.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 15:10
Witam!
NTV jest wymagajÄ cym sprzÄtem i trzeba siÄ nauczyÄ na niej jeĹşdziÄ... Ale wszystko siÄ da. Tutaj od poczÄ tku nauczysz siÄ, co to jest przeciwskrÄt, czy miÄdzygaz. Tylko na tym skorzystasz. No i NTV nie bÄdzie sprzÄtem tylko na jeden sezon.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 09:33
Zgadza siÄ - co kto lubi
Ĺťeby uzupeĹniÄ trochÄ pulÄ podam jeszcze przykĹad, ktĂłry na pewno rozwaĹźaĹeĹ przynajmniej przez 10 sekund, czyli Suzuki GS500.
No i z kardanem mamy jeszcze Suzuki VX800, ale jeĹźeli masz zamiar ĹmigaÄ po winklach - nawet nie zawracaj sobie tym gĹowy. Motocykl wyglÄ da Ĺadnie, ale ostatnio byĹo mi dane przejechaÄ siÄ takÄ konstrukcjÄ i... Wszystko jest nawet ok, dopĂłki nie wjedziemy w zakrÄt!
Teraz mamy juĹź chyba peĹnÄ pulÄ
EDIT
PamiÄtaj, Ĺźe masz wybraÄ motocykl subiektywnie, bo to TY bÄdziesz na nim jeĹşdziĹ, a nie kolega... A my jesteĹmy tutaj zebrani, poniewaĹź Honda NTV ma w sobie to, na czym NAM zaleĹźy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum