Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 09:16
Uuu... U mnie łatwiej było by napisać co miałem zrobić i czego nie zrobiłem, niż co udało mi się doprowadzić do końca Ale motocykl jest gotowy do sezonu, nareszcie jest stała praca, więc będzie można spędzić teraz duużo dłuugich wieczorów z moją Parchatką Na dobry początek w niedzielę postaram się ją umyć
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 20:02
..wywiozlem Reverke do Polski..:) to byloby na tyle. Teraz czeka ja juz tylko: tlumaczenia, przeglad i rejestracja. No, ale z tym to pewnie dopiero kolo sierpnia sie wezme.. Stoi w garazu i tylko zlecilem Tesciowi male rozruszanie jak tylko sniegi puszcza.
BTW: widze, ze ten teamt z tlumikiem pare osob podjelo po mnie??
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 09:41
Ech... To może i ja coś tam powiem
- Podgrzewanie manetek (wyły źle podłączone i miały "uszkodzony" sterownik)
- Nowe świece
- Nowy olej i filtr oleju
- Wyczyściłem filtr powietrza
- Wyregulowałem zawory
- Dałem do zrobienia gaźniki
- Wymieniłem oponę z tyłu
Zostało mi jeszcze:
- Wymiana przewodu hamulcowego na stalowy oplot
- Wymiana płynu hamulcowego
- Wymiana oleju w kardanie (jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił, to mogę użyczyć oleju - potrzebuję go zaledwie 11ml a mam pół litra więc z chęcią udostępnię za free)
- Tapicerka kanapy
- Znalezienie tego cholernego boczku i polakierowanie go - teraz nie zależy mi nawet na kolorze, byle by był cały i oryginalny
Muszę też solidnie umyć motocykl, bo jak się patrzy na Niego z przodu, to wygląda jakby był szaro czarny. Czeka mnie sporo mycia, czyszczenia, polerowania i smarowania - sól robi naprawdę sporo strat! No i zostało oczywiście zrobienie kilku usprawnień, ale o tym będę już mówił jak zrobię.
yacey
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 17:17
Jednak Active Powodzenia w ujeżdżaniu maszyny na nowych gumach! Napisz później recenzję, bo zainteresowanie tymi oponami na naszym forum jest całkiem spore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum