Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 19:04
NO!
Witamy kolejnego Opolanina!
Qrcze, jest nas juz całkiem sporo w Opolu - teraz jak sie będziemy gdzieś spotykać, to trzeba będzie postarać się o jakies pozwolenie na organizację zgromadzenia
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 22:21
Witam serdecznie! Serdecznie zapraszam na spotkanie 19 i na rozpoczęcie sezonu 21!
A tak w ogóle, to dzisiaj w sklepie spotkałem jeszcze jednego posiadacza złotej Deauville z Opola! Więc mamy naprawdę konkretną ekipę... Niestety Jacek (czarna revere z '89) wyprowadza się z Opola. Ale być może będzie jezcze okazja się z Nim spotkać!
Tak więc witamy na pokładzie i widzimy się na spotkaniu!
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 22:43
Witaj
hah... to pewnie bliźniaczka mojej "Czarnulki" z '93 xD
Kurcze... jak rozpoczęcie sezonu będzie 21 to raczej się nie zjawię, a przynajmniej nie na motongu Z powodu braku czasu i pogody (a bardziej temperatury) nie wyrobię się do tego czasu, żeby skończyć moją czarnulkę ;/
hmm... widzę, że też jakieś forumowe spotkanie się zapowiada Może uda mi się wyrwać tego wieczoru i dotrzeć do Was, ale jeszcze się nie deklaruję na 100%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum