ImiÄ moje wĹasne Adam i mam 21 lat. Obecnie wieczny student budownictwa na politechnice BiaĹystok.
PrzejdĹşmy teraz do rzeczy powaĹźnych:) jestem szczÄĹliwym posiadaczem ntv-ki z roku 1993. Dosiadam juĹź jej 1,5 roku i nakrÄciĹem w tym czasie 6kkm bez awaryjnie. Moja lejdi zostaĹa sprowadzona z Germani, gdzie miaĹa lekki szlif. Niedobry niemiec jÄ zdusiĹ, ale teraz oddycha peĹnÄ parÄ .
pozdrawlaju wsiech a w szczegĂłlnoĹci obchodzÄ cych dzisiaj BoĹźe Narodzenie
Witaj ! TeĹź koĹczyĹem PB, a moja NTV - ka pochodzi z Bielska od Ĺukasza (tak naprawdÄ na imiÄ ma chyba Darek) i jeĹşdziĹ Deavill 'kÄ a teraz chyba Wiaderkiem. Znam rĂłwnieĹź (ale wirtualnie) Artura z Bielska jeĹşdzi chyba AfricÄ Twin.
TeĹź od Lukasha kupiĹem ntv Jak Ty kupowaĹeĹ swojÄ to moja staĹa rozebrana u niego w garaĹźu:) Teraz lata na wiadrze w Anglii, gdzie wyjechaĹ za pracÄ .
Artur to mĂłj sÄ siad:) kiedyĹ teĹź jeĹşdziĹ na ntv,teraz na africe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum