Wysłany: Pią Sty 04, 2008 02:01 Pozdrowienia z MaĹopolski.
Witam Wszystkich. Jestem ĹwieĹźo upieczonym wĹaĹcicielem Deauville. Bardzo mi miĹo goĹciÄ w tak zacnym gronie Mam na imiÄ Tomek i od 31 lat mieszkam w MaĹopolsce. Motocykl kupiĹem 02 stycznia br. czyli byĹ pierwszym zakupem po nowym roku. PojechaĹem po niego 400 km o 5 rano i przed nim to nawet buĹek nie kupiĹem (zero gĹodu, pragnienia totalna podnieta) Deauville kupiĹem ze wzglÄdu na fantastyczny stosunek roku do ceny i ĹadnÄ sylwetkÄ. W garaĹźu stoi jeszcze 20-letni 115 konny plastik ktĂłrego zamierzam sprzedaÄ. TroszkÄ boje siÄ jazdy na nowym moto bo czytaĹem tutaj Ĺźe ma sĹabÄ dynamikÄ ale jakoĹ sie przyzwyczajÄ. KsiÄ Ĺźkowo 5,8 i 184 nie wyglÄ da przecieĹź tragicznie SĹabsze moto kupiĹem celowo - na plastiku nie mam ograniczeĹ tj. maneta i do przodu o wiele za szybko....... BÄdzie OK - Honda jest Ĺliczna i o dziwo podoba mi siÄ jej praca silnika (a byĹem fanem szlifierki).
P.S - po 30-tce ponoÄ kupuje siÄ szybkie motocykle dla zabicia syndromu wieku Ĺredniego Ja wybraĹem sĹabe 650ccm czyli po prostu jeszcze mĹodzian jestem
Artur [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 12:17
Witaj Kolego to wklej jeszcze fotki bo i my jesteĹmy ciekawi pozdrawiam
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 17:41
SĹuchaj - ja bym siÄ tak nie przejmowaĹ. Moja NTV ma 17 lat i sprawuje siÄ bardzo dobrze . Poczytaj w galerii...
P.S. A przed NTV 2 sezony przelataĹem (i nadal jÄ mam) na SHL M11 z 1965r - to jest dopiero babcia .
Marshall [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 18:09
20 lat to tak rzuciĹem bo moto jest z 1985 roku czyli ma dokĹadnie lat 23. Babcia to pieszczotliwe przezwisko mojej Yamahy. Mam jeszcze u taty CZ175 z 1987 roku w stanie wrÄcz fabrycznym - na godzinÄ jazdy, dwie godziny czyszczenia. Tak dbaĹ o niÄ przez te wszystkie lata. Wiadoma sprawa, jak motocykl jest zadbany to moĹźe i 50 lat przejeĹşdziÄ. Natomiast jeĹźeli chodzi o "Ĺcigacza" ktĂłry ma powyĹźej 20 lat to jego wiek w poĹÄ czeniu z osiÄ gami moĹźe juĹź mieÄ znaczenie. Niby wszystko OK, a nie wiadomo co sie wydarzy powiedzmy przy 200 kmh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum