Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1782 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Paź 27, 2015 12:10
Jak słyszę "zakończenie sezonu" lub "zimowy sen" to aż mnie skręca. Nie pamiętam aby w ostatnich latach był jakiś zimowy miesiąc w którym nie "przewietrzyłbym motocykla. Np. przed chwilą wróciłem z przejażdżki , słoneczko świeci, a temp. całe 7 stopni na plusie. Widoki jesienne przecudne. Oczywiście trzeba brać uwagę na liście na jezdni,nisko świecące słońce, czy też zaskoczonych kierowców puszek,no ale oni zawsze zaskoczeni są widokiem motocykla
Fotki sprzed chwili- widok na Tarnów z Góry Marcina;
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
ja dziś miałem pojechać do Wawy po kimona wiśniówą, ale mgła taka i 4 stopnie, to sobie darowałem A teraz piękna pogoda a ja zaraz do roboty Też ostatnio myślałem, żeby wypucować wiśnie i zazimować ale jakoś nie mogę tej myśli spełnić
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 22:48
W ramach zimowych czynności przygotowawczych, wziąłem motka na przewentylowanie d... filtra powietrza oraz d... układu wydechowego. I wyjszło nam ponad 200 km . Dobrze, że limitowała nas micha, serwowana przez menadżerkę kuchni
Cosik czuję, iż niezbędna będzie jeszcze w tym roku przynajmniej jedna wizyta na cepeenie.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum