Po 25 latach znĂłw jestem motocyklistÄ , co za wspaniaĹe uczucie. Witam serdecznie wszystkich NTV-kowiczĂłw. W pierwszych dniach paĹździernika tego roku staĹem siÄ posiadaczem hondy NTV z roku 94. W kilku zdaniach powiem jak do tego doszĹo. W sierpniu nad morzem spotkaĹem kolegÄ. Przy piwku zaczeliĹmy wspominaÄ dawne czasy, miÄdzy innymi nasze motocykle MZ TS 250. Wtedy wĹaĹnie dowiedziaĹem siÄ o jego nowym nabytku, hondzie NTV. ObejrzaĹem zdjÄcia i po czwartym piwie wiedziaĹem, Ĺźe to teĹź kiedyĹ bÄdzie mĂłj motocykl. No i staĹo siÄ, nie sÄ dziĹem, Ĺźe to <kiedyĹ> bÄdzie tak szybko. Do zobaczenia na trasie!
Rof [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 02:18
witam serdecznie, mĂłj ojciec po podobnej przerwie tez przymierza siÄ do NTV tylko Ĺźe deauville
piluch [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 13:10
Witam serdecznie, ja rĂłwnieĹź swoje odczekaĹem zanim staĹem siÄ posiadaczem mojej HONDY NTV z 93r. u mnie przerwa trwaĹa dĹugie 12 lat. I wiem jak smakuje jazda po takiej przerwie. ĹźyczÄ miĹego przecierania starych szlakĂłw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum