Hejka ze zdjÄciami mam maĹy problem bo nie mam pojÄcia jak je wrzuciÄ?!? A NTV stoi goĹa bo oddaĹem plastyki do malowania,poprzednik miaĹ wywrotkÄ na parkingu... pozdrawiam
MĂłj stary wierny kompan Szklarska PorÄba to pikuĹ......
MĂłj kompan no i Rzeleta....
No i staĹo siÄ ale Janki byĹ przy tym....
Killu wielkie dziÄki za podpowiedĹş , wystarczyĹo prawym nacisnÄ Ä i skopiowaÄ i ok. niedĹugo reszta zdjÄÄ Pozdr
TrochÄ poprawiĹem post.
Jak wkleisz link w miejscu sĹowa "link" [img]link[/img] to zdjÄcia bÄdÄ pokazywaĹy siÄ na forum i nie bÄdzie trzeba skakaÄ po linkach.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 11:28
No ma Hondzina trochÄ niedociÄ gniÄÄ... WidaÄ, Ĺźe po przejĹciach. Ale jak silnik chodzi bez zarzutu i motocykl jeĹşdzi prosto, to nie ma siÄ o co baÄ. TrochÄ pracy i bÄdzie jak nowa
Tak silniczek miĹo tyka,Jedzie prosto poprostu zostaĹa zaniedbana! Nie miaĹa Ĺźadnego powaĹźnego dzwona,tylko glebe a potem sobie tak stala dopĂłki jej nie przygarnoĹem.....
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 13:39
Jesli tylko gleba, to nie ma sie co bac. Zdejmij zbiornik, ocen rame, jak bedziesz uparty to zdejmij lagi i pomierz prostoliniowosc rur nosnych. Ja tez nabylem moto po przygodach i po paru dniach grzebania juz jezdzil. Masz jakies fotki uszkodzonego zbiornika? Jaka metoda go naprawiasz?
Niestety nie mam Ĺźadnego zdjÄcia uszkodzonego zbiornika,juĹź jest naprawiony koleĹ ktĂłry mi go naprawiaĹ takĹźe bÄdzie go malowaĹ (swĂłj chĹop jeĹździ Kawasaki ZZR 1100). Lewa strona jakoĹ wyglÄ da juĹź zostaĹa prawa i przĂłd juĹź mam obudowe zegarĂłw tez jest.krĂłtko JAK SKOĹCZE TO PODRZUCE FOTKI !!!! a metoda z tego co widze to szpachla ! KIT JEST GIT !!!
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 13:12
Ile pĹaciĹeĹ za obudowÄ zegarĂłw? I gdzie kupiĹeĹ? Mi nikt nie chce sprzedaÄ samej obudowy, bo twierdzÄ , Ĺźe bez obudowy zegary na pewno siÄ nie sprzedadzÄ :
Nieprawda ja kupowaĹem licznik i musiaĹem kupic razem z obrotomierzem( jeĹli ktoĹ by potrzebowaĹ obrotomierz..),ale goĹciu miaĹ osobno obudowe na allegro za 120 zĹ,przed chwilÄ dzwoniĹem ale niestety juĹź sprzedaĹ Za obudowe z kloszem i ramkÄ od lampy,komplet, daĹem 120 zĹ. jak coĹ bÄde wiedziaĹ to dam Ci znaÄ
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum