Wysłany: Sro Sty 13, 2010 19:12 Witam.
Witam.Jestem tu nowy i chciałbym zamówić koszulkę klubowa.ale widzę że ostatni raz temat był poruszony bardzo dawno i nie za bardzo widzę jak i gdzie można ją zamówić.proszę o info jak wygląda i czy się zmieniła od ostatniej prezentacji cena i dane do przelewu.Pozdrawiam Michał
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 02:22
Witam! To akurat nie jest "powitalnia", no ale i tak dobrze, że się przywitałeś
Co do koszulek, to pewnie, jeżeli nazbiera się jakaś sensowna grupa chętnych to da się coś z tym zrobić... Ale co do ceny itp. to będzie trzeba się wszystkiego dowiadywać raz jeszcze.
Czy nie można było dopisać posta do istniejącego już tematu?
Nie ma potrzeby zakładania kilku nowych, gdy dotyczą tego samego...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 23:25
oczywiście jeżeli chodzi o koszulki to jest oddzielny temat i wystarczy tylko poszukać. jeżeli będziemy organizować spotkanie to nie problem załatwić i koszulki. Cena chyba raczej się nie zmieni. Parę dni temu wysłałem ostatnią chyba, że jeżeli pasuje mam swoją zapasową (nówka) ale tylko XL jak pasuje proszę na pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum