Jacek Wójtowicz
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 18:10 Nowe powitanie
Witam serdecznie wszystkich jeszcze w starym roku 2009. Chętnie dołączę do Waszego grona a powodów jest wiele- kontakty interpersonalne, wiedza nt. naszej maszynki( ja wszedłem w posiadanie NT 650 Vw Deauville,1998,pomoc w sytuacjach awaryjnych,itp . Jestem starym motocyklistą, jeżdżę motorkami od 1972 roku, z klasyków przesiadłem się na Hondę CB 750 Seven Fifty a teraz dołożyłem NT.Liczę na miłe kontakty. Hej
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 15:39
Witaj, szerokości i przyczepności.
Jacek Wójtowicz
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 00:44 Z nowym Rokiem
Serdeczne dzięki za miłe powitanie; wszystkim życzę zdrowia, szczęścia, wspaniałych wrażeń w sezonie motocyklowym.
W odpowiedzi na pytania dodam, że jeszcze dosiadam CB 750 Seven Fifty, rocznik 92( a na tzw. rybki Kymco Nexxona) a w minionych latach jeździłem najpierw SHL-kami, trochę WFM,WSK,Junakiem,Jawą,Ifą, a potem wiele lat AV-okami. Ponieważ nie mam wykształcenia technicznego ani mechanicznego, " uprawiam" mechanikę po amatorsku. Jeżdżę głównie po terenie czeskiego ?ląska, Moraw a po naszym kochanym kraju raczej z konieczności( fatalne drogi, jeszcze gorsze obyczaje). Z uwagi na obłędne korki w naszych miastach, szukałem motorka z chłodnicą i dodatkowo kardanem- wybór padł na NT Deauville a że była w pobliżu okazja.. i tak trafiłem do Was. Pozdrawiam
Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 16:13
Haaaa... kolejny wiec amator Awo Pozostaly Ci po nich jakies fotki? Awo to zacny sprzet, tyle ze troche wolny jak na nasze przepelnione rajdowcami drogi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum