Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 00:22 Cześć i czołem! Opole rośnie w siłę :)
Dzień dobry, a nawet dobry wieczór.
No i stało się! Kupiłem Deauville 650. Pierwsze moto, nie licząc dziecięcych zabaw na CZ, WSK, WFM i innych wynalazkach minionej epoki.
Lekko po "trzydziestce" młodzieńcze marzenia wzięły górę, więc zrobiłem prawko. Chciałem najpierw TDM, ale Deauville okazała się bardziej "turystyczna" i spokojna - tego właśnie szukałem.
Czarna Pieknotka właśnie zarejestrowana, ubezpieczona, przygotowana do sezonu, czeka jedynie na łaskawszą pogodę. Kask, kurtka, spodnie, buty, rekawce, bielizna termoaktywna... wszystko kupione, dla Żonki też, więc do zobaczenia gdzieś na trasie
To co Opolanie? Mały meeting gdzieś w okolicy przy pierwszym sychym asfalcie? A może wcześniej, w jakiejś knajpce? :>
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 01:13
Witaj, gratuluję zakupu, dobry prezent pod choinkę sobie sprawiłeś : )
Ekipa z Opola rośnie w siłę, jest Was już chyba najwięcej, aż strach pomyśleć co będzie na początku sezonu bo ostatnio co drugi zarejestrowany na forum to z Opola : D
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Gru 24, 2009 04:08
Witam z Kup Także liczę na jakieś spotkanie! Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia gdzieś na trasie, albo na mieście!
P.S. Z Opola i okolic są:
1. Mersez
2. Tomeczek151
3. Zwierzak
4. BartekOpole
5. Bob
6. Ty
7. I ja!
Całkiem pokaźna ekipa Opole wie, co dobre ^^
Bartek rozgląda się właśnie za Deauville... Akurat takiej w zrzeszonym gronie jeszcze nie posiadamy Pewnie z chęcią także się spotka!
Planowaliśmy jakieś spotkanie w piątek, ale temat ucichł... Trochę słaby odzew na akcję (za pewne spowodowany aurą), mi umarła ciocia i w piątek był pogrzeb... Ogólnie każdy znalazł jakiś powód na nie! Ale z pewnością jeszcze się uda!
W dziale ZLOTY SPOTKANIA PODRóŻE mamy temat odnośnie spotów w Opolu - zerknij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum