Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 22:00
Miło, że będzie kolejna Deauville w naszym gronie .
Pozdrawiam.
zbig [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 22:50
No wlasnie fundusze mam ograniczone, powiedzmy 10 tys, czyli wartosc graniczna przy ktorej mozna znalezc Devilke. Dzis rozmawialem z qmplem ktory latal na Devilce i powiedzial ze przy moim wzrosci raczej nie dam rady....
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 11:27
Na allegro chyba najszybciej coś trafisz. Ja tak wyczaiłem swoją Devillkę. Była wyceniona na 13 tyś zł, pojechałem do gościa z gotówką i zakupiłem za 11,5 tyś. Przebieg 19 tyś, 2000 rok produkcji, zrobione podstawowe wymiany (klocki, filtry, płyny), oponki jeszcze spokojnie na 2 sezony, tarcze też mają jeszcze trochę do minimalnego 3,5 mm, kilka rysek tu i ówdzie
W ogłoszeniach w ?wiecie Motocykli ciężko znaleźć coś sensownego. Chyba że skoczysz i sprowadzisz od zachodnich sąsiadów.
Owocnych poszukiwań
Rof [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 15:07
Deauville to motocykl niszowy oraz bardzo niedoceniany, w ogóle nie popularny w Polsce, jak kupowałem swoją NTV w komisie to facet mówił że Deauvillek nie sprowadzają, chyba że na zamówienie.
Niepopularny, bo jak ktroś ma na wydanie przykładowo to 10 tys. to kto mało kto jest chętny na zakup TURYSTYKA, który ma przy tym 50 parę koni?
zbig [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 21:59
Te ogloszenia z prasy sa juz zwykle nie aktualne, sam moje wszystki motocykle kupowalem i sprzedawalem przez allegro czy otomoto. Pzdr
EDIT: Mam pytanie, jak sprawdzic rok produkcji Devilki?
Czy sa typowe daty np na odlewach felg, na plastikach, czy ktos ma moze oznaczenie kodowe zawarte w nr ramy. Bede wdzieczny, pozdrawiam.
Nie pisz dwóch postów jeden po drugim.
Od tego jest edycja.
kermadec
OK
Fundusze nie sa z gumy ale gdybym trafil cos fajnego to bym dal 12-13 tys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum