Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 15:35
Mówisz o tym akcesoryjnym wydechu Motada? Tak wciąż go mam. Ma zbliżony dźwięk do oryginalnego. Niestety jest w słabej kondycji zewnętrznej (korozja) więc nie wiem czy będzie Cię satysfakcjonował....
Jako, że trochę zima nas zaskoczyła ( ) to i zdjęcia się opóźniły. Moto już gotowe, drobne pierdółki do wykończenia (ciężarki kiery, jeden klakson etc). W tym tygodniu wyciągnęliśmy ją na małe rozruszanie. Zrobiłem 3 fotki koło domu. Kolor nie jest identyczny (choć miał być). Jest odrobinę jaśniejszy od mojego.
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 18:37
Bak zakupiłem inny/używany ale w lepszym stanie. Ten bak ze zdjęć wciąż mam. Stwierdziłem, że nie poradzę sobie z wyciągnięciem a ładowanie kilograma szpachli skutkowałoby tylko jednym - odpadnięciem.
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 02:01
Mnie też to czeka w najbliższym czasie, ale jeszcze chyba te lato przelatam!
Robota świetna, podejście profesjonalne. Jeśli coś robić, to robić od początku do końca. Wiem ile to trzeba czasu poświęcić, bo sam jestem po renowacji swojej Tereski, a teraz NTV mi wpadła w ręce. Żona mnie chyba będzie musiała przemeldować z domu do garażu...
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 20:51
Kawał dobrej roboty, nakład pracy widać ogromny, ale efekt końcowy jak z fabryki Już kawałek czasu siedzę na forum, ale tego tematu nie widziałem dobrze, że ktoś go odgrzebał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum