czesc . Jestem nowym wlascicielem deauvil ,to moj 5 moto po jawie junaku i dwoch virago . narazie nie jest zle mialem tylko, awarie z pompa paliwowa ale dalem rady, wystarczylo podpilowanie stykow.Mysle jednak ze najlepiej bedzie je przelutowac plus przekaznik ,chociaz jesli przejechala bez niego 68 tysiecy to ja co zeby nie przesadzic ,co 30 tys . moge je tez wymieniac . ciesze sie ze moglem do was dolaczyc .Moze jest ktos z moich stron tzn. kolo Cieszyna .
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 13:11
Witam, szerokości!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 63 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 23:26
Witam w naszym gronie.
grzes62 [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 13:02
czesc ! moto jest z 2002 pochodzi z belgi , maszyna jest igla oslony w idealnym stanie chociarz nie wiem jak dlugo bo juz udzielila mi lekcji pokory na postoju normalnie mnie przywalila nie wiem ale chyba musze zaczac pakowac bo jest ciezka .mam prosbe doROMASA gdzie dostane ten zestaw naprawczy
yacey
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 15:50
Na "Debilke" trzeba uważac, jak przekroczy pewien kąt nachylenia, to nie ma bata, nawet napakowany gość jej nie utrzyma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum