Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 20:59 Pytanie o filmik
Witam! Dzisiaj w nocy skonstruowałem prosty filmik i zamieściłem go w necie... Niedługo później naszły mnie pewne wątpliwości co do tego, czy osoby znajdujące się na filmie w ogóle wyrażają zgodę na to aby ich zdjęcia krążyły po internecie... W sumie, to niektóre materiały nie są mojej produkcji i przed zamieszczeniem powinienem o to spytać...
Jeżeli ktokolwiek ma jakieś obiekcje co do zawartości, to od razu wywalam filmik.
Film raczej kiepskawy na co złożył się brak doświadczenia, narzędzi, czas i zmęczenie, dlatego i tak zostanie jeszcze usunięty i wstawiony w innej, mam nadzieję lepszej formie.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 01:48
Wielkie dzięki za słowa uznania Produkcja rzeczywiście była spontaniczna, bo powstała właściwie w jedną noc Dzisiaj znowu trochę kręciłem, jak chłopaki szaleją na gumie i na winklach, ale niestety żadnych dobrych ujęć nie ma :/ Na szczęście nie ja sam zdjęcia robiłem, więc może uda się coś sensownego dostać
WIELKIE DZIęKI TOMEK, ZA DZISIEJSZY TELEFON - NIEJEDNEMU PEWNIE URATOWAŁ PORTFEL !!!
kaśka [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 00:31
oj, nie wiem nie wiem....widziałam tu 2 zdjęcia, do których mam pełne prawa autorskie,oj Killu,podpadłeś, będzie proces jak nic... do zobaczenia w S?DZIE!!!
a tak serio, fajny filmik, i duży plus za podkład muzyczny.
dopiero ten filmik zobaczyłem, heheh, szybki jestem nie ma co ...a za tą wstawkę mojego zdjęcia będziemy się sądzić, odszkodowanie bedzie bardzo wysokie za poniesione szkody moralne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum