grzegpio
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 02:20 Serdeczne powitanie i pozdrowienia z Krakowa
Witam wszystkich zaraĹźonych
Jestem nowy na forum i na razie przygotowujÄ siÄ do powrotu na 2 kĂłĹka po ponad 20 latach przerwy.Strasznie mnie krÄci,ale spoko mĹodzi,przeĹźyjÄ.Na razie teoria i zbieranie opinii.Na szczÄĹcie nie jestem jedyny z takÄ przerwÄ .ZaraĹźenie Ĺmiertelne,chociaĹź Ĺźona mnie prĂłbuje leczyÄ.Mam nadziejÄ,Ĺźe kiedyĹ mi siÄ uda do Was doĹÄ czyÄ w praktyce.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 10:10
Witam! Kupuj sprzÄta i doĹÄ czaj do nas w praktyce! ĹťonÄ siÄ nie przejmuj, bo w Ĺźyciu najczÄĹciej jest tak, Ĺźe jeĹźeli postawimy na turystÄ i jeĹşdzimy z gĹowÄ , to i druga poĹowa z czasem siÄ przekonuje, a nawet zakochuje siÄ w 2oo Taki przynajmniej jest model zachowania, jaki znam ja z przypadkĂłw znajomych
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 14:34
Witam i potwierdzam Kamila teorie
axa Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 238 Skąd: Węgorzewo(Mazury)
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 18:57
Witam. ĹťonÄ w kask i z tyĹu pasami do uchwytu i jazda po paru jazdach nie bÄdzie chciaĹa zejĹÄ z motoru. POZDRO A i jesteĹ moim imiennikiem wiec jeszcze raz pozdro:D
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 19:16
Witam, zgadzam siÄ z przedmĂłwcami, ĹźonÄ na motor i po kilku przejaĹźdĹźkach zrozumie twĂłj zapÄd do motocykli
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 23:44
Witam CiÄ.
Ĺťonie powiedz, Ĺźe najlepszym lekarstwem bÄdzie wypÄdzenie Ciebie z domu z zastrzeĹźeniem, Ĺźe bez maszynki Masz siÄ nie pokazywaÄ, Kuracja taka gwarantuje wyleczenie i brak nawrotĂłw choroby.
Ja powrĂłciĹem do jazdy na moto po 22 latach przerwy a moja Dewcia jest czy raczej bÄdzie do wziÄcia.
Pozdrawiam
grzegpio
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 00:39
Witam ponownie
Wielkie dziÄki Koledzy za miĹe powitanie i przyjacielskie rady.Postaram siÄ zastosowaÄ jak najszybciej siÄ uda.Moja Ĺźona to twarda sztuka i wrĂłg motocykli,wiÄc mam ciÄĹźki bĂłj przed sobÄ .Ale nie odpuszczÄ.Jak bÄdÄ gotowy,to rzucÄ hasĹo chÄci zakupu.PĂłki co ,jestem z Wami duchem i przygotowujÄ siÄ teoretycznie .
pozdrawiam
Grzegorz
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 00:50
Rozpocznij kuracjÄ po przez wykĹady merytoryczno- uĹwiadamiajÄ ce i kuracjÄ zmiÄkczajÄ cÄ na pewno zadziaĹa. MoĹźesz teĹź kupiÄ stopery w uszy Ĺźeby byÄ gĹuchym na jedynie sĹuszne argumenty Ĺťony .
Pozdrawiam.
grzegpio
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 15:52
Witam i pozdrawiam
Ja ze swojego doĹwiadczenia mogÄ powiedzieÄ, Ĺźe jeĹli Ĺźona ma ciÄ za rozsÄ dnego faceta i ufa tobie to duĹźo nie trzeba nad niÄ pracowaÄ jeĹli tak nie jest.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 16:03
Witam!
Ja takĹźe powrĂłciĹem na moto po 20 latach. Protesty Ĺźony byĹy wielkie. Co prawda o zamiarze zakupu motocykla zona dowiedziaĹa siÄ dzieĹ wczeĹniej przed zakupem. Dlatego sĹuchaĹem tylko lamentĂłw przez jeden dzieĹ. Po zakupie sprzÄtu trzeba byĹo tylko jednej przejaĹźdĹźki i "nie ta Ĺźona". NajchÄtniej by nie zsiadaĹa z motora. Jak na niby wspomniaĹem, Ĺźe chyba sprzedam moto, to dopiero zaczÄĹa protestowaÄ. Po prostu powiedziaĹa, abym sobie wybiĹ z gĹowy pozbywanie siÄ moto.
Po prostu odniosĹem peĹen sukces
OczywiĹcie w ramach pomocy , mogÄ Ci grzegpio powoziÄ ĹźonkÄ, aby siÄ przekonaĹa. OczywiĹcie usĹuga gratis
grzegpio
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 00:32
Witam ponownie
wielkie dziÄki za zrozumienie i rady,a takĹźe propozycje pomocy.Przy okazji zapytam o radÄ.Raczej jestem zdecydowany na Deauville.WczeĹniej krÄciĹ mnie Trans Alp albo chopper,ale rozsÄ dek gĂłrÄ .Mam 190 cm wzrostu i na chopperze wyglÄ daĹbym chyba jak Don Kichot.A w Deauville raczej spasujÄ siÄ bez problemĂłw -jaka Wasza opinia?A poza tym ten model mi siÄ spodobal od strzaĹa.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 02:35
To zaleĹźy do czego chcesz uĹźywaÄ motocykla... Choppery, to motocykle trochÄ bardziej na pokaz, niĹź do jazdy... Pojedynek pomiÄdzy Trampkiem a Devi nie jest juĹź tak jednoznaczny... Do turystyki Deauville jest przystosowana "seryjnie" i o ile nie bÄdziesz jeĹşdziĹ poza asfaltem - da Ci znacznie wiÄcej wygody i komfortu, niĹź Trampek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum