I co z tymi koszulkami Jak kiedys cos ruszy to pisze się na jedną 35 zeta to nie tragedia. Rok temu bylem na zlocie klubu apanonar, wstep kosztowal 30-35 zeta jakos tak - dostalo sie za to koszulke i jakis tam bryloczek czy cos takiego - jak oni to zrobili ? bo chyba nie dopłacali do interesu. Juz nie mówie o tym ze za parcel musieli zaplacic i zespoły. No ale koszluki czarno-biale z nadrukiem z jednej strony były. Tak czy siak jak cos ruszy z tematem to biore jedna koszulke
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 18:11
Dobra dobra - a ilu luda było na zlocie? Takie koszulki są tym tańsze im więcej sztuk zamówisz. Jak liczyliśmy to koszt samego projektu to 600zł. Jak na zlot potrzeba 200 koszulek to dzielisz 600:200 i za projekt wychodzi po 3zl na koszulkę. Jak koszulka kosztuje 15zł w hurcie i dodasz do tego koszt projektu (3zł) i nadruk to powinno się zamknąć w kwocie 20zł za sztukę.
A u nas? Podziel 600:20 (bo tyle było zamówionych koszulek...). Już rozumiesz? Przy takich kalkulacjach nie ma szans na koszulkę nawet za te 35zł bo ja dopłacać nie mam zamiaru.
heron [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 21:39
no tak to ntv, jakby byla cebra byloby nas z tysiaczek
punio [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 01:08
Az sie dowiem jak to wyglada u mojego znajomego w agencji reklamowej. Szkoda tylko tego rysunku, bo fajny
A zaczynając czytać ów temat byłem pełen radości ze pomysł z koszulkami wypalił i uda mi sie takową wyrwać....a tu taki zawód na koncu tematu .. drugi temat tez czytałem...
Ja oczywiście z chęcią bym takową koszulkę nabył, osobiście myślę ze taka koszulka powinna być dobrej jakości, żeby po dwóch praniach worek na ziemniaki sie z niej nie zrobił Na jakości nie ma co oszczędzać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum