Wys³any: Pon Cze 22, 2009 23:15 Cze¶æ z Z±bek k. W-wy
Witam wszystkich.
Nie je¼dzi³em na motorze od chwili zrobienia prawa jazdy na WSK to jest 26 lat temu. Wtedy tylko trzeba by³o ruszyæ z miejsca i sie pokreciæ w kó³ko. Teraz od dwóch miesiêcy jestem w³a¶cicielem 11 letniej Devilki. Moto ze Szwajcarii "w idealnym stanie" tylko 38.000 km. Od kilku dni zaczynam co¶ w nim grzebaæ i szukaæ rozwi±zania problemów zwiazanych chyba z rozruchem. Mam nadzieje ¿e przy pomocy kolegów problemy jako¶ rozwi±¿e.
Do³±czy³: 23 Sie 2010 Posty: 164 Sk±d: D±browa Górnicza
Wys³any: Pon Cze 22, 2009 23:25
Cze¶æ. To tak jak teraz je¼dzisz - tez trzeba ruszyæ z miejsca i krêcisz siê w kó³ko tylko kó³ka robisz coraz wiêksze 50 km 100 km 200km i powrót do domu. Owocnej lektury i rozwi±zywania problemów. Witam
Skorpionwr Pomóg³: 7 razy Wiek: 64 Do³±czy³: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Sk±d: Przasnysz
Wys³any: Wto Cze 23, 2009 17:01
Witam ciê w¶ród nas. To prawie tak jak ja. Wsiad³em na moto w ubieg³ym roku a poprzednio w 87 jak mieszka³em w Z±bkach (na Torfowej) .
Je¿eli Uporasz siê z moto to zapraszam na spotkanie Masz bliziutko zreszt± z W-wy te¿ bêd± Koledzy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum